Πανελληνιονίκης στις γυναίκες η Κομοτηναία Αθηνά Γιαγτζόγλου μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ! Άλλα δύο μετάλλια το Δημοκρίτειο!!!

Συνεχίζει να σαρώνει ο ΑΣ Δημοκρίτειο, ο πανεπιστημιακός σύλλογος της Κομοτηνής. Λίγες μέρες μετά τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων, κατέκτησε τρία μετάλλια και στο Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών.

Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Κλειστό της Πυλαίας, στο PAOK Sports Arena και εκεί η κομοτηναία πρωταθλήτρια Αθηνα Γιαγτζόγλου κατάφερε να κερδίσει όλες τις αντιπάλους της και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 κιλά γυναικών.

Αυτό είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε επίπεδο γυναικών για την Αθηνά Γιαγτζόγλου, η οποία έχει κατακτήσει και παγκόσμιο τίτλο στο beach Wrestling, δηλαδή την πάλη σε άμμο, την καλοκαιρινή εκδοχή του σπορ των δυνατών. Και μόλις πριν δυο εβδομάδες είχε κατακτήσει το χρυσό και ως νεάνιδα, στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!!

Οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν όμως εκεί για τον σύλλογο της Κομοτηνής. Κατέκτησε και δύο ασημένια μετάλλια με τον Χρήστο Σκόνδρα στα 57 κιλά και τον Νιαζη Ιμπις στα 125 κιλά ελευθέρας πάλης. Επιτυχίες που αν μη τι άλλο, έχουν βάλει για τα καλά το Δημοκρίτειο Κομοτηνής στον παλαιστικό χάρτη της χώρας…