Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Αμέτ Ερκάν – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Κόσμιο και Ίασμο

Ο Αμέτ Ερκάν κυριολεκτικά στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου έκλεισε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, το απόγευμα της Κυριακής έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα στο Καλαμπάκι Δράμας και μάλιστα παραλίγο να πετύχει τέρμα, ωστόσο με την επιστροφή του στην Κομοτηνή πληροφορήθηκε δυσάρεστα νέα για την οικογένειά του.

Ό,τι πιο ιερό πρόσωπο είχε στον κόσμο, η μητέρα του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών. Το πένθος βαρύ για τον ίδιο και την οικογένειά του, με την ομάδα του Κοσμίου αλλά και την ομάδα του Ιάσου να εκδίδουν αργά το βράδυ της Κυριακής ανακοινώσεις για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους σε έναν από τους κορυφαίους κομοτηναίους επιθετικούς των τελευταίων ετών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κοσμίου:
Σύσσωμη η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου καθώς και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Αμέτ Ερκάν και στην οικογένεια του, για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Μέγα Αλέξανδρυ Ιάσμου:
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Αμέτ Ερκάν για την απώλεια της μητέρας του. Η μητέρα του θα είναι υπερήφανη για αυτόν από εκεί ψηλά.