Γ’ Εθνικη: Σημαντικά γειτονικά ντέρμπι για τους Θρακιώτες (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις στην κορυφή που αφορούν και την ουρά της βαθμολογίας θα είναι η 17η, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβανει τους εξής αγώνες: Εθνικός Αλεξανδρούπολης–Ορφέας Ξάνθης, Άρης Αβάτου– Κεραυνός Πέρνης, ΑΕ Καλαμπακίου– ΠΑΟΚ Κοσμίου, Νέστος Χρυσούπολης– Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Ορφανού,  Αλέξανδρος Κιλκίς– Εθνικός Σιδηροκάστρου, Πανσερραϊκός–Καβάλα.

Στο Θρακιώτικο ντερμπι με τον Ορφέα Ξάνθης ο βελτιωμένος με Γιώργο Δίγκα στον πάγκο Εθνικός Αλεξανδρούπολης (10 βαθμοι) έχει ως στόχο την νίκη αν και βρίσκεται στο -14 από την ζώνη του υποβιβασμού, μετα την απόρριψη της εφεσης της Ασπιδας Ξάνθης. Από την αλλη και ο Ορφεας με 24 βαθμούς δεν θέλει να … μπλεξει σε μαθηματικές περιπέτειες και παρα τις απουσίες θέλει την νίκη ώστε να πλησιασει στην πρωτη τριαδα.

Δυσκολο αγώνα για τον ενισχυμένο Αρη Αβάτου (25 βαθμοί) απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης (24 βαθμοί), που μετά την κερδισμενη εφεση με την Ασπίδα Ξάνθης περισσοτερο ανετος θέλει την νικη ώστε να βρεθεί στην πρωτη τριάδα οπως και η ομάδα της Ξάνθης. ενώ πολύ δύσκολο έργο έχει η Ασπίδα Ξάνθης που φιλοξενείται από το Νέστο Χρυσούπολης.

Σημαντικος αγώνας περισσότερο για τους γηπεδουχους γινεται στο Καλαμπάκι (15 βαθμοί), οπου η τοπικη ΑΕΚ βρισκομενη στο-9 θελει την νικη απέναντι στο Κοσμιο (8 βαθμοι) που εχει μαθηματικες ελπίδες παραμονής αλλα και τον ερκαν στην αποστολή.

Τελος δύσκολο αγωνα στην Χρυσουπολη εχει η Ασπιδα (10 βαθμοί) απεναντι στον πρωτοπορο Νεστο του Κετσιεμενιδη. Το ματς της ημέρας θα γίνει στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται την Καβάλα, ενω εχεουμε ακόμα Απόλλων Παραλιμνίου-Αετός Ορφανού και Αλέξανδρος Κιλκίς-Εθνικός Σιδηροκάστρου.

Η επόμενη 18η αγωνιστική: Άρης Αβάτου-Απόλλων Παραλιμνίου, Αετός Ορφανού– Αλέξανδρος Κιλκίς, Κεραυνός Πέρνης– Πανσερραϊκός, Εθνικός Σιδηροκάστρου–
Α.Ε. Καλαμπακίου, Καβάλα– Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΟΚ Κοσμίου– Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Ασπίδα Ξάνθης– Ορφέας Ξάνθης

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ορφέας Ξάνθης, Τσιλίκας, Καμπερίδης, Δεδονάκης (Καβάλας)

Άρης Αβάτου – Κεραυνός Πέρνης, Χορόζογλου, Χασιώτης, Ραβικάλης (Δραμας)

Α.Ε. Καλαμπακίου – ΠΑΟ Κοσμίου, Φουστανάς, Τσεχελίδης, Γεωργόπουλος (Μακεδονίας)

Νέστος Χρυσούπολης – Ασπίδα Ξάνθης, Κεφαλάς (Σερρών), Δανδανίδης, Καρακασίδης (Θράκης)

Αλέξανδρος Κιλκίς – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Κατεριάδης, Δεμερτζής Ν, Ταγκαλίδης (Πέλλας)

Πανσερραϊκός – Καβάλα, Γιουματζίδης, Δέλλιος, Δεμερτζής Χ. (Πέλλας)

Απόλλων Παραλιμνίου – Αετός Ορφανού, Μαρόπουλος, Κουφός, Μαδίτσης (Μακεδονίας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ