Volley League: 6+1 tips για την αναμέτρηση Παμβοχαϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18:00, LIVE ThrakiSportS)

Ο Παμβοχαϊκός αντιμετωπίζει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League.

Δείτε παρακάτω 6+1 στοιχεία για την αναμέτρηση:

1. Η αναμέτρηση θεωρείται από τα μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής και φέρνει αντιμέτωπες δυο ομάδες που έχουν στους πάγκους τους δυο Σουφλιώτες προπονητές και κορυφαίους πρώην πασαδόρους, τον Κώστα Δεληκώστα και τον Σάκη Μουστακίδη.

2. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μετά από 20 ημέρες και την ήττα από τον Ηρακλή στη Μίκρα επιστρέφει στην δράση με στόχο να πάρει την 5η νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη μετά τις 22 Δεκεμβρίου που επικράτησε 3-0 στην Κομοτηνή. Ο Εθνικός έχει 10 βαθμούς και μαζί με την ΑΕΚ μοιράζεται την 8η θέση.

3. Ο Παμβοχαϊκός σε 10 αγώνες έχει 5 νίκες και βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς. Η ομάδα του Βραχατίου θέλει τη νίκη για να κρατηθεί κοντά στην πρώτη 4αδα που είναι και μεγάλος στόχος, δηλαδή η έξοδος στην Ευρώπη.

4. Πρόσωπο της αναμέτρησης και ο Παρασκευάς Τσέλιος, που πήγε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στο Βραχάτι και θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε.

5. Εβρίτης θα είναι, πέρα απο τους προπονητές και αρκετούς παίκτες των δύο ομάδων, και ο ένας διαιτητής. Ο λόγος για τον Μιχάλη Κουτσούλα, επίσης από το Σουφλί, όπως και οι δυο προπονητές. Είναι δεύτερος διαιτητής. Πρώτη η Κυριοπούλου.

6. Αναφορικά με την προϊστορία των δυο ομάδων, σε 15 αγώνες ο Παμβοχαϊκός προηγείται του Εθνικού με 8-7 στις νίκες. Ο Εθνικός νίκησε στον πρώτο γύρο. Οι έδρες δεν παίζουν πάντως μεγάλο ρόλο αφού ο Εθνικός μετρά 3 νίκες στο Βραχάρι σε 7 ματς.

7. Η αναμέτρηση στο Γυμναστήριο Γ.Τριαντάφυλλος της Βόχας ξεκινά στις 18.00. Δεν έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη αλλά θα ενημερώνεστε από το ThrakiSportS. Μια ώρα νωρίτερα ξεκινά το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και μια ώρα μετά τα Ηρακλής – ΠΑΟΚ και ΑΕ Κομοτηνής – Ολυμπιακός, ματς που επίσης θα καλυφθεί απευθείας από το ThrakiSportS. Ρεπό έχουν ο Φοίνικας Σύρου και η Κηφισιά.