Νέος κύκλος φημών και δημοσιευμάτων για την πώληση της Ξάνθης και του Σαλέ των Πηγαδίων

Νέος κύκλος φημών υπάρχει το τελευταίο 15νθήμερο αναφορικά με το ιδιοκτησιακό της Ξάνθης, μετά και την περίεργη για τα δεδομένα του Χρήστου Πανόπουλου αφωνία του έπειτα από τις ευθείες αναφορές στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ότι έχει περάσει σε άλλα χέρια η ΠΑΕ της Θράκης.

Ήδη από το καλοκαίρι είχε φημολογηθεί και στην πόλη της Ξάνθης αλλά και εκτός αυτής ότι υπήρχε καταρχην συμφωνία με τον Μπορις Μουζενίδη, με τον τελευταίο να κάνει πίσω την τελευταία στιγμή. Τότε είχε γραφτεί ότι εξακολουθούσε να υπάρχει ενδιαφέρον από ρωσικής πλευράς για την ομάδα και ήταν κοντά στο deal.

Το διάστημα που μεσολάβησε αρχικά μέσω του Κούγια που μετέφερε δήθεν δηλώσεις στενού συνεργάτη του Μελισσανίδη και στην συνέχεια μέσω του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, αφέθηκαν ευθέως υπόννοιες ότι η Ξάνθη δεν ανήκει πλέον στον Χρήστο Πανόπουλο.

Την ίδια περίοδο και στην Ξάνθη άνθρωποι με μεγάλο κύρος στην πόλη σε ιδιωτικές συζητήσεις υποστηρίζουν ότι η Ξάνθη έχει περάσει όχι απλά στην σφαιρα επιρροής κορυφαίου Ιβάν Σαββίδη αλλά ενδεχομένως και στην ιδιοκτησία του, αλλά για ευνόητους λόγους αυτό δεν ανακοινώνεται μέχρι να βρεθεί το πρόσωπο που θα φανεί μπροστά και θα ηγηθεί της ομάδας.

Ένας ενδιαφέρον παράγοντας στην περίφημη πώληση είναι και το ξενοδοχείο Σαλέ με το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Πάνω σε αυτό το ζήτημα, έρχεται τώρα ένα νέο δημοσίευμα που αφήνει σαφέστατη υπόνοια ότι έχει υπάρξει πώληση, πιθανότατα σε κάποιον αγοραστή με αρχικά Β.Η.

Το δημοσίευμα αναρτήθηκε στο μπλογκ του Κυριάκου Θωμαΐδη που είναι ιδιαίτερα έγκυρο και αποκαλυπτικό σε τέτοια θέματα, όπως άλλωστε ήταν και το περασμένο καλοκαίρι. Πετάει το γάντι στον Χρήστο Πανόπουλο και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν ο (μέχρι σήμερα;) μεγαλομέτοχος της θρακιώτικης ΠΑΕ θα σπεύσει να το σηκώσει ή αν θα συνεχίσει με αυτήν την «περίεργη» παρατεταμένη αφωνία του…

 width=