ΕΠΣ Θράκης: Πήρε την «δόξα» της Γρατινής το Νέο Σιδηροχώρι με επιβλητική πεντάρα στον Κάλχα

Εύκολο απόγευμα είχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επί της συνωνόματής της από την Γρατινή, σε αγώνα που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Κάλχα, στο οποίο ήταν ιδιαίτερα βαρύς ο αγωνιστικός χώρος αλλά δεν εμπόδισε το Σιδηροχώρι να εδραιωθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα πράγματα έγιναν αρκετά εύκολα γιατί άνοιξε από νωρίς το σκορ, με τον Κεφαλουκο με σουτ μόλις στο 4ο λεπτό. Στο 21′ ο Βάσκος με πέναλτι που κέρδισε ο Κεφαλούκος, διαμόρφωσε το 0-2 και αυτό έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αλλά και μέχρι 15 λεπτά πριν το τέλος. Ωστόσο σε εκείνα τα 15 λεπτά μπήκαν άλλα τρία τέρματα και δόθηκαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των τυπικά φιλοξενούμενων.

Στο 77′ και πάλι ο Βάσκος ήταν εκείνος που έγραψε το 3-0 με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού ντρίπλαρε αρκετούς αμυντικούς. Στο 78′ ο Λεφής με κεφάλια από κόρνερ του Κοσιη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 86′ ο Λάσκαρης ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Χρήστος Τζιώτζιος με βοηθούς τους Λάπατα και Δανδανίδη.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ: Βάρελας, Παπαχρονης, Λεγατος, Πασάς, Κασιωτης, Καμζελας, Κρεμυδας, Γιολδασης (68′ Μιχαλακελης), Δεληβασίλης, Μορφακιδης, Γαβριήλ (46′ Κακανουδης)
ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κορωνακης, Ανδρέου, Γιουρτσιδης, ΛΕφης, Αραμπας (80′ Παπαδοπουλος), Κουτρας, Κελεσιδης (15′ λ.τ Κοσιης), Αμοιροπουλος, Αθανασιάδης (65′ Λασκαρης) Βάσκος, Κεφαλουκός (78′ Μαυρακης_