ΕΣΠΕΘΡ: Νίκες φιλοξενούμενων στα δυο τελευταία για το 2018 παιχνίδια του Πρωταθλήματος Γυναικών

Με νίκες φιλοξενούμενων στα δυο παιχνίδια που διεξήχθησαν την Κυριακή για το πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, ένα για τον ανατολικό και ένα για τον δυτικό όμιλο, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση για το 2018 στη Β’ Εθνική Γυναικών.

Για τον ανατολικό όμιλο ο ΑΟ Νέας Βύσσας επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Ορεστιάδας μέσα στο Νίκος Σαμαράς. Ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είχε επικρατήσει με 3-0 των Αμαζόνων Μαϊστρου και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με το τέλος του πρώτου γύρου. Το παιχνίδι Θύελλα Φερών – Άθλος Ορεστιάδας, επίσης για την 5η αγωνιστική, έχει οριστεί για τις 10 Φλεβάρη.

Για τον δυτικό όμιλο η ΑΕ Κομοτηνής επικράτησε με 3-1 σετ του Αμυγδαλεώνα στην Καβάλα. Έπιασε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Γαία Δράμας, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Ερμογένη στο ΔΑΚ Ξάνθης που θα διεξαχθεί με την έλευση του 2019 και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου. Η Άρτεμις Σερρών είχε ρεπό στην 5η αγωνιστική, τελευταία για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.