Γ’ Εθνική: Όλα μηδεν στο Κιλκίς ανάμεσα σε Αλεξανδρο και τον Άρη Αβάτου

 

Σε ένα μέτριο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο ο ελλειπής Άρης Αβάτου έμεινε στο μηδέν στο Κιλκις απέναντι στον Αλέξανδρο του Μάκη Κατσαβάκη. 

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά που αγωνίστηκε χωρίς τους Ζωσιμίδη, Ταχτσιδη, Κοτόπουλο, Βαφειάδη και Μπουνταγκίδη απέιλησε όπως και ο αντιπαλος της με στημενα όπως αυτη στο πρωτο μέρος σε κεφαλιά του Σαρηγιαννίδη και στο δευτερο με τον Γκέκα που δεν μπορεσε να αξιοποιήσει την σέντρα του Σιχλιμοίρη.

Ο Αρης που έχει 19 βαθμούς όσους ο Πανσερραικος και η Πέρνη, πλέον στρεφει την προσοχή του στον αγωνα κυπελλου την Τεταρτη με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό, έναν αγώνα όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ήθελαν να αγωνιστούν. Επόμενος αγωνας πρωταθλήματος αυτός με την ΑΕ Καλαμπακίου τα Θεοφανεια για την τελευταια αγωνιστική του α’ γυρου, ενώ ο Αλέξανδρος που έχει 17 βαθμούς και βρισκεται στο +7 από την Ασπιδα Ξάνθης και την σωτηρία θα αγωνιστελι για την 13η αγωνιστική με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειάδης, Τσαταλπασίδης, Τερζής, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Αηδονίδης, Μουσονι, Προβατίδης, Αγαθαγγελίδης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Κούτρας, Κουτσούμπας, Παπαδιώτης, Μίλερ, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος, Σιχλιμοίρης, Κρασώνης, Γκέκας