ΕΠΣ Θράκης: Πέτρα στο κεφάλι εν ώρα αγώνα δέχθηκε βοηθός διαιτητή

 

Πέτρα στο κεφάλι κατά την διάρκεια αγώνα δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής βοηθός διαιτητή στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Το περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση ανάμεσα στο Αρσάκειο και το Αγιοχώρι, που βρήκε την φιλοξενούμενη ομάδα νικήτρια με 3-2. Προφανώς κάποιος ή κάποιοι ένθερμοι οπαδοί των γηπεδούχων που διαφώνησαν με τις υποδείξεις του βοηθού, τον έβαλαν στο σημάδι και τον πέτυχαν στο κεφάλι με πέτρα που εκτόξευσαν προς το μέρος του.

Το περιστατικό συνέβη στο 80′ και ενώ το σκορ ήταν 1-3. Ο αγώνας μετά από προσωρινή διακοπή λόγω του τραυματισμού του βοηθού συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά, καθώς δέχθηκε να συνεχίσει και ο διαιτητής συμφώνησε και δεν προχώρησε στην οριστική διακοπή της αναμέτρησης, αν και μετά από τέτοια ενέργεια θα είχε κάθε λόγο να το πράξει.

Δεν κλήθηκε η αστυνομία ούτε κατατέθηκε μήνυση κατ’ αγνώστων, αλλά το γεγονός έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης. Συνεπώς οι όποιες ποινές θα περιοριστούν σε πειθαρχικό επίπεδο και πλέον αναμένονται με ενδιαφέρον οι προσεχείς κλήσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Θράκης.