Γ’ Εθνική: Νέα νίκη για τον φορμαρισμένο Άρη Αβάτου επί του παραπαίοντα Εθνικού Σιδηροκάστρου

 

Μια σχετικά εύκολη νίκη επί μια ομάδας που γνώρισε την 4η σερί της ήττα πήρε ο Άρης Αβάτου με 2-0 επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου και πάτησε τετράδα ισοβαθμώντας με τον Ορφέα Ξάνθης.

Από την αρχή του αγώνα ο ¨Αρης πήρε τον έλεγχο του αγώνα, και σκόραρε στο 20′ με το πρώτο τέρμα του Νίκου Κρασώνη όταν σε σουτ του Κοτόπουλο μετά απο κόντρες η μπάλα έφτασε στον πρωην μέσοεπιθετικό Αθηναικού και Νέου Σιδηροχωρίου που δεν εχασε την ευκαιρία ανοίγοντας το σκόρ.

Στο δεύτερο ημιχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά ώστε να καθαρίσει νωρίς τον αγώνα, απείλησε με τους Γκέκα και Δόντσο με τον Εθνικο να ανησυχεί τον Αμουτζάκη με σουτ του Νικολαίδη στο 58′. Η είσοδος του Πέτρου σαρηγιαννίδη έδωσε άλλο αερα στους Ξανθιώτες, με τον πρωην παίκτη της Θαλασσιάς στο 68′ να έχει σουτ στο δοκάρι. Στο 74′ η κεφαλιά του Μίλλερ πέρασε ελάχιστα δίπλα απο το δοκάρ του Τσίντσαρη, που στο 78′ έκανε μοιραίο λαθος που έδωσε την μπάλα στον Σαρηγιαννίδη που έκανε το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, τερμα που έμοιαζε με αυτό που πέτυχαν οι Σερραιοι κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Ψεμματάς, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Γκέκας (79′ Μελισσόπουλος), Δόντσος, Σιχλιμοίρης (61′ Παπαδιώτης), Κούτρας, Κοτόπουλος (53′ Σαρηγιαννίδης), Κρασώνης (61′ Ζωσιμίδης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Καρυπίδης): Τσίντσαρης Δ., Τσίντσαρης Ι. (65′ Παρούκας), Τοπάλ (65′ Καραχάλιος), Καρυπίδης (77′ Τσιάτμας), Σαμαράς, Σπανίδης, Νικολαϊδης (82′ Γερμανλής), Ράτσικας, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Αβράμης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ