LIVE λεπτό προς λεπτό η 8η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους Σαββατιάτικους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα δύο παιχνίδια του σαββατιάτικου προγράμματος της όγδοης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Στο ντερμπι νεοφώτιστων αλλα και ουραγών η ΑΕΚ Έβρου που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στο Σοφικό υποδέχεται τον ΑΟ Νεοχωρίου που επίσης έχασε εντός έδρας από το Σουφλί. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου μετά την εκτός έδρας νίκη επί του πρωτοπόρου Ιπποκράτη φιλοξενεί την νεανική ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου που είχε αναδειχθεί ισόπαλη εκτός έδρας με τον Ποντιακό.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Κυριακή με τις υπόλοιπες δύο αναμετρήσεις (Έβρος Σουφλίου – ΑΟ Ποντιακός και Θράκη Φερών – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης) και ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα (Ορέστης Ορεστιάδας – Άρδας Καστανεών). Ρεπό έχει ο Ορφέας Σοφικού.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις δύο σημερινές αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)
ΑΕΚ Έβρου – ΑΟ Νεοχωρίου 0-2 (35′ Κιλτσίδης, 78′ Θεμελής) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ένωση Άνθειας Αρίστεινου – ΑΕ Διδυμοτείχου 4-2 (15′ 57′ Καβατζικιώτης, 29′ Καπανίκας, 63′ Σιβούδης – 49′ Παπούδης, 75′ Καζάλας) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ