Γ’ Εθνική: Σημαντικές αναμετρήσεις για την 10η αγωνιστική (15:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αγωνιστική με γειτονικά ντέρμπι (ένα Καβαλιώτικο) θα είναι η 10η, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Ξεκινάμε από το γειτονικό ντέρμπι της Χρυσούπολης, όπου ο Ορφέας Ξανθης (17 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης (21 βαθμοί) του Κυριακου Κετσιεμενίδη που θα αντιμετωπίσει την ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και κατέκτησε πολλούς τίτλους. Μετά από τρια παιχνίδια χωρίς νίκη, ο Ορφέας πήρε την νίκη κόντρα στο Πανσερραικό και βρέθηκε στην τρίτη θέση και κοντά στην κορυφή, ωστόσο είναι το αουτσαιντερ της συνάντησης σύμφωνα και με τις στοιχηματικές αποδόσεις. Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα εχει στην αποστολή τους τιμωρημένους Χακη Τζαμπαζ και Ηλία Μακράκη, αλλα επιστρεφει ο Βασίλης Καραγκιόζης και θέλει την τρίτη εκτός έδρας νίκη (2-0-2, 5-6 τέρματα εκτός). Από την άλλη ο πρωτοπόρος Νέστος των πολλών Θρακιωτών μετρα 3 σερί νίκες και 6 στα τελευταία 7 παιχνίδια και θέλει την 4η στην Χρυσούπολη (3-1-0, τερματα 11-6 εντος), ενώ μεσοβδομαδα επικράτησε για το κυπελλο της ΕΠΣ Καβαλας της Δόξας Αμυγδαλεώνα με 1-3.

Θεωρητικά εύκολη αποστολή έχει ο Θρακοφάγος Άρη Αβατου (14 βαθμοί) απέναντι στον Εθνικο Σιδηροκάστρου (8 βαθμοί) που μετρά 3 σερί ήττες και 5 στα τελευταία 6 παιχνίδια. O Άρης Αβάτου μετά την 4η νίκη του απέναντι σε Θρακιώτικη ομάδα (Ασπιδα και Ορφέα Ξάνθης, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Κόσμιο) έχοντας υπέρ τα προγνωστικά των εταιριών θέλει την τρίτη του νίκη στην Ξάνθη (2-1-1, 5-2 εντος). Ο Γιώργος Μαραντάς θα έχει τις γνωστές απουσίες όπως αυτές των Μπουνταγκίδη και Βαφειάδη, ωστόσο στο στρατόπεδο του Άρη υπάρχει αισιοδόξία για την τρίτη διαδοχική νίκη της ομάδας που θα την απομακρύνει 9 βαθμούς από τους αντιπαλους της και την ζωνη του υποβιβασμού.

Ο νεανικός ΠΑΟΚ Κοσμίου (7 βαθμοί) μετά τις ήττες από τον Άρη Αβατου και τους Καβαλιώτες Κεραυνό Πέρνης και ΑΟΚ φιλοξενείται στις Σέρρες από τον Πανσερραικό που άλλαξε προπονητή μετά την φυγή του Σάκη Αναστασιάδη. Ο Σάββας Αϊβάζης αντιμετωπίζει τρια σημαντικα προβλήματα κυρίως στην άμυνα με τις απουσίες των Ζαγγουλου, Δημοσθένους και Τριαντου, ωστόσο επιστρέφει ο Ρουμπιές και είναι κανονικά στην αποστολή ο Δεληγιάννης. Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος των Ροδοπιτών, αφού οι στοιχηματικές δίνουν ακλόνητο φαβορί την ομάδα των Σερρών που μετρούν ωστόσο μια νίκη επί του Αβάτου στην Ξάνθη και 6 ήττες στα τελευταία τους 7 παιχνίδια. Αυτό το γεγονός θελει να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Θράκης που δεν έχει πετύχει τέρμα εκτός αλλα δέχεται και δύσκολα κάποιο (0-1-3, 0-4 τέρματα).

Πρόωρος τελικός για την Ασπίδα Ξάνθης (6 βαθμοί), είναι ο αγώνας απέναντι στην ισοβαθμη και επίσης ουραγό ΑΕ Καλαμπακίου (6 βαθμοί) αφού και οι δυο βρισκονται στο -5 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Η Ασπίδα μετά την νίκη με το Σιδηρόκαστρο επέστρεψε στις βαριές ήττες και θέλει οπωσδήποτε νίκη ώστε να τελειώσει πρόωρα τους Δραμινούς και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Εκτός σε μόλις 5 παιχνιδια έχει 1 νίκη και 4 σερί βαριές ήττες με τέρματα 4-15. Ο Χρήστος Σαμαράς έχει και πάλι σημαντικές απουσίες, ενώ ο αγώνας δεν προσφερεται για στοιχηματισμό.

Τέλος ο ουραγός Εθνικός Αλεξανδρούπολης (6 βαθμοί), με μόλις 2 νίκες και 7 ήττες, θέλει τους οπωσδήποτε βαθμούς μετά και την νίκη με την ΑΕ Καλαμπακίου, αν και αντιμετωπίζει τον πρωταθλήτη περυσι αλλά μέτριο φέτος Απόλλωνα Παραλιμνίου (11 βαθμοί). Οι δυο ομάδες απέχουν 5 βαθμούς και λετσι ο Εθνικός θα βρεθεί στο -2 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Οι Εβρίτες για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της παραμονής, θέλουν την 3η εντός εδρας νίκη τους αφού σε 4 παιχνίδια έχουν 2 νίκες και 2 ήττες με τέρματα 3-4 κατά. Ωστόσο τα προγνωστικά των στοιχηματικών δεν είναι υπέρ του αλλα υπέρ των Σερραίων. Ο Μιχάλης Φλώρος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Η επόμενη 11η αγωνιστική: Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα – ΑΕ Καλαμπακίου, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Πανσερραϊκός, Κεραυνός Πέρνης – Αλέξανδρος Κιλκίς και Άρης Αβάτου – Αετός Ορφανού

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι διαιτητές που έχουν οριστεί (όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 15:00 και όπως συμβαίνει έξι χρόνια τώρα θα έχετε απευθείας ενημέρωση από το ThrakiSportS):

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ – 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Κυριακή 2/11, Ώρα 15:00)

Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς»: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου
Γιαπουτζής, Τζιβαρτζίδης (ΕΠΣ Ξάνθης), Τραούδας (ΕΠΣ Χίου)

Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης
Τζουμαλάκης, Κρυωνάς, Αναστασιάδης (ΕΠΣ Σερρών)

Δημοτικό Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Ασπίδα Ξάνθης
Μαμασούλας, Μεταξιώτης, Τσεχελίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Δημοτικό Στάδιο Σερρών: Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κοσμίου
Σιαμάνης, Τσακίρης, Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)

Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Καβάλα
Τσακαλίδης, Μαλανδρής, Γούτας (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Εθνικός Σιδηροκάστρου
Τσιάρας, Βερνέζης, Κουκούμης (ΕΠΣ Καβάλας)

Δημοτικό Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – Κεραυνός Πέρνης
Δραγούσης, Κωτούλας, Ιωαννίδης (ΕΠΣ Κιλκίς)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ME ENA KΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ