Γ’ Εθνική: Άρης Αβάτου ο… Θρακοφάγος! Tο απόλυτο με τις ομάδες μεταξύ Έβρου και Νέστου στον πρώτο γύρο

 

Σε… Θρακοφάγο εξελίσσεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Άρης Αβάτου, αφού η ομάδα του Γιώργου Μαραντά επιτυγχάνει νίκες απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της Θράκης βρίσκει μπροστά του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε την περασμένη Κυριακή και στην Κομοτηνή, όπου νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Την προηγούμενη ακριβώς αγωνιστική είχε επικρατήσει με 1-0 του Ορφέα Ξάνθης, στο παραδοσιακό ντέρμπι.

Στις πρώτες δύο αγωνιστικές είχε επικρατήσει με το επιβλητικό 3-0 τόσο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, στην πρεμιέρα, όσο και της Ασπίδας Ξάνθης μια Κυριακή μετά.

Ετσι, και ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ο Άρης Αβάτου έχει δώσει και τα τέσσερα παιχνίδια με τις άλλες ομάδες της Θράκης και έχει ισάριθμες νίκες. Μάλιστα αυτές είναι οι μόνες του νίκες.

Συνολικά 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχει το Άβατο μετά από 9 αγωνιστικές και από αυτούς οι 12 είναι σε βάρος των υπόλοιπων ομάδων που έχουν την έδρα τους μεταξύ των ποταμών Έβρου και Νέστου.

Τους άλλους δύο βαθμούς τους έχει εξασφαλίσει κόντρα σε Καβάλα και Παραλίμνιο. Τέλος, έχει γνωρίσει τρεις ήττες, στην Ξάνθη από τον Πανσερραϊκό και εκτός έδρας από Κεραυνό Πέρνης και τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης.