Volley League: Σάββατο μεσημέρι και (πάλι) ΧΩΡΙΣ τηλεοπτική κάλυψη από ΕΡΤ το Εθνικός-Ολυμπιακός

 

Στις 16:30 το μεσημέρι όρισε η ΕΣΑΠ την αναμέτρηση της προσεχούς 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο λόγος είναι προφανώς η διευκόλυνση της ομάδας του Ολυμπιακού, που δεν θα διανυκτερεύσει το βράδυ του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη αλλά προφανώς θα πάρει αμέσως μετά τον αγώνα το αεροπλάνο της επιστροφής.

Θεωρητικά ο Ολυμπιακός είναι ο πιο εμπορικός αντίπαλος που θα έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πρωτάθλημα, ωστόσο ούτε αυτό το ματς επελέγη από την ΕΡΤ για να μεταδοθεί απευθείας από τις ελεύθερες συχνότητές της.

Αντιθέτως, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, επελέγη να μεταδοθεί την ίδια περίπου ώρα η αναμέτρηση της ουραγού και χωρίς προπονητή Κηφισιάς με τον ΠΑΟΚ, ενώ την Δευτέρα θα προβληθεί το Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός.

Το άλλο ματς της αγωνιστικής είναι το Φοίνικας Σύρου – ΑΕΚ, καθώς ΑΕ Κομοτηνής και Ηρακλής Θεσσαλονίκης έχουν ρεπό. Αντικειμενικά το Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός είναι το πιο ενδιαφέρον ματς, αλλά πάλι η ΕΡΤ αποφασίζει να μην έρθει στον Έβρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πέρυσι που πήρε τα δικαιώματα του βόλεϊ η ΕΡΤ, δεν έχει έρθει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στον Έβρο για να μεταδώσει οποιονδήποτε αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Και αξίζει να σημειωθεί ότι παράγοντας του Εθνικού συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία με την ΕΡΤ. Πάλι καλά που ο ίδιος ο Εθνικός φέτος πήρε πρωτοβουλία και μεταδίδει ο ίδιος τους αγώνες του σε συνεργασία με την Δέλτα…