Volley League: Ένταση στο τέλος του 4ου σετ στον αγώνα του Εθνικού με τον Ηρακλή με κόκκινες και παράπονα για την διαιτησία

 

Επειδοσιακό ήταν το φινάλε του 4ου σετ όπου ο Ηρακλής επικράτησε 24-26 ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ και πηγαίνοντας τον αγώνα στο ται μπρεικ.

Συγκεκριμένα έντονο διάλογο με παίκτες του Εθνικού αλλά κυρίως με τον πρώην παίκτη του Δημήτρη Ριζόπουλο αλλα και Τουρανιανιν ο νεαρός προπονητης του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός. Η κατάσταση με την παρέμβαση του Σάκη Μουστακίδη τελείωσε σύντομα και το 5ο σετ ξεκίνησε 1-1 αφού χρεώθηκαν από μία κόκκινη κάρτα ο Δημήτρης Ριζόπουλος του Εθνικού και ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός.

Μετά το τέλος του αγπωνα ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Το τάι μπρέικ έχει καταντήσει κατάρα για μας. Ενα κομμάτι αφορά και στην ψυχολογία μας. Ειδικά όταν παίζεις στην έδρα του Εθνικού δεν είναι εύκολο να νικήσεις. Δεν έχουμε μιλήσει μέχρι τώρα για την διαιτησία αλλά ας καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι πως χωρίς τον Ηρακλή κανείς Ελληνας διαιτητής δεν θα ήταν διεθνής. Δεν σέβονται τον Ηρακλή και αυτό φαίνεται σε όλους τους αγώνες. Ας μάθουν λοιπόν την ιστορία του ελληνικού βόλεϊ».

Ο ακραίος του Εθνικού και π΄ρωην του Ηρακλή Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε μόνο για τον αγώνα: «Ηταν δύσκολο και νευρικό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι πως για άλλη μία φορά κρατήσαμε το αήττητο στην έδρα μας. Κάποια λάθη και κάποιες τυχερές φάσεις του Ηρακλή πήγαν το ματς στο τάι μπρέικ. Είμαστε ομάδα με διαφορετικό πρόσωπο απ΄ότι στο ξεκίνημα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το γεμάτο γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο της Αλεξανδρούπολης που γέμισαν το γήπεδο και μας υποστήριξαν. Τους αφιερώνουμε τη νίκη. Στο 1ο σετ μπήκαμε αγχωμένα αλλά μετά βελτιώσαμε υποδοχή και πιέσαμε και στο σερβίς. Αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα νικούσαμε με 3-1 σετ».