Γ’ Εθνική: Το γκολ της «χρυσής» αλλαγής Φάνη Τζιβανόπουλου έκρινε την συνάντηση της Πέρνης με το Κόσμιο

 

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που ηττήθηκε με 1-0 από τον Κεραυνό Πέρνης στην Χρυσούπολη και βρίσκεται κάτω από την ζωνη υποβιβασμού. 

Το Κόσμιο με σφικτή άμυνα και αντεπιθέσεις έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους σε ένα ματς που διεξήχθη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι ήταν μέτριο με το Κόσμιο να απειλεί στο 57′ σε σέντρα σουτ του Φιλιππίδη και την μπάλα πριν μπει στα δίχτυα να χτυπά και να … κολλά στο λασπωμένο τερέν και τους Καβαλιώτες στην συνέχεια να απομακρύνουν την μπάλα. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Κεραυνού ο πρώην παίκτης των ακαδημιών της Ξάνθης Φάνης Τζιβανόπουλος στο 76′ με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λάσπατζη.

Από την Πέρνη αγωνίστηκαν και αρκετοί Θρακιώτες οι Μπουλγούρας, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Γεωργιάδης, Τσανακτσόγλου, Χαριτίδης  και ο σκόρερ Τζιβανόπουλος. Την επόμενη αγωνιστική ο Κεραυνός υποδέχεται το Σιδηρόκαστρο, ενώ το Κόσμιο τον Άρη Αβάτου.

Πλέον στο Κόσμιο στρέφουν την προσοχή τους στο κομβικό και μεγάλης σημασίας ματς με τον Άρη Αβάτου στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ενώ ο Κεραυνός θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και κόντρα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου στην Χρυσούπολη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης που είχε για βοηθούς τους Κηλικιώτη και Τζιβαρτζίδη από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΕΤΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Ρίζος,  Καλτσάς, Μπουλγούρας, Τσάκωνας, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Λάσπατζης, Γεωργιάδης (77′ Τσανακτσόγλου, 87′ Κλοκίδης), Κωστόπουλος (60′ Χαλπέτης), Χαριτίδης  (70′ Τζιβανόπουλος), Χατζηκυριάκου.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τριάντος, Πλασταράς, Δημοσθένους, Ζάγγουλος, Ταχτσόγλου (88′ Βουλγαρίδης), Χατζητουλούσης (74′ Λεβεντέλλης), Στοΐνοβιτς, Φιλιππίδης (86′ Ξενάκης), Μαυράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΤΣ ΤΟ THRAKISPORTS ME ENA ΚΛΙΚ ΕΔΩ