Ιδρύθηκε από τον Γιώργο Βλαδιμηρίδη η πρώτη ακαδημία τερματοφυλάκων στην Θράκη

 

Η πρώτη ακαδημία τερματοφυλάκων στην Θράκη είναι γεγονός.

Μετά το επιτυχημένο Camp τερματοφυλάκων που έγινε το καλοκαίρι με συμμετοχή 57 τερματοφυλάκων και επίτημο καλεσμένο τον Διονύση Χιώτη, Σάκη Κατσούλη και άλλους αξιόλογους τερματοφύλακες ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης καινοτομεί ξανά στον τόπο μας, ιδρύοντας την πρώτη ακαδημία τερματοφυλάκων την ΕΜΑΤ στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη με έδρα την Κομοτηνή με ηλικία από 4 έως έως 30 ετών για αγόρια και κορίτσια, ενώ σύντομα θα υπάρχει “παράρτημα” και στην Αλεξανδρούπολη.

Μια ακόμα δράση που μόνο καλό θα αποφέρει καθώς, ο τομέας των παιδιών κάτω από τα γκολπόστ δεν φέρει σωστής διαχείρισης και πολύ συχνά έρχεται σε δεύτερη μοίρα στις ακαδημίες και στα σωματεία.

Την Πέμπτη που μας πέρασε έλαβαν μέρος τα εγκαίνια της ακαδημίας με την συμμετοχή 42 τερματοφυλάκων κάτι που μας δηλώνει την δίψα αλλά και την καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή Βλαδιμηρίδη και το επιτελείο του.

Αναφορικά ο Γιώργος Βλαδιμηρίδης δηλωσε: Είναι μια πράξη που ήθελα καιρό να την εκπληρώσω για τον τόπο μου και τα παιδιά μας. Ως τερματοφύλακας είχα νιώσει την ανάγκη να προπονηθώ εξατομικευμένα και να μην αισθάνομαι ως κάτι δευτερεύον στο θέμα προπόνησης.

Το επιτυχημένο Καμπ το καλοκαίρι και η ακαδημία τερματοφυλάκων καθώς και πολλές ακόμα δράσεις θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των παιδιών μας καθώς και στην ανέλιξη τους σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς “ταλέντο” υπήρχε και πάντα θα υπάρχει αλλά φέρει σωστής διαχείρισης και αξιοποίησης.

Η αγάπη προς αυτά τα παιδιά είναι το γκάζι που θα μας πάει ένα βήμα παραπάνω. Να σημειωθεί ότι παιδιά από Καβάλα Ξάνθη και όλο τον Έβρο είναι εγγεγραμμένα στην ακαδημία και αυτό υποδεικνύει την όρεξη αν όχι αγανάκτηση για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των παιδιών.

Οι παροχές της ακαδημίας τερματοφυλάκων :
1) Προπονήσεις κορυφαίων προδιαγραφών.
2) Προπονήσεις με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
3) Πιστοποιημένοι προπονητές.
4) Εγκαταστάσεις υπερσύγχρονες.
5) Δράσεις και καινοτομίες για συλλογή γνώσεων και εμπειριών.
6) Παρακολούθηση σεμιναρίων.
7) Εκμάθηση τακτικής.
8)Δυνατότητα συμμετοχής σε γκρούπ ή ατομικά.
9) Ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και εντός Ελλάδος σε ακαδημίες τερματοφυλάκων και όχι μόνο.
10) Ο αθλητής να λειτουργήσει με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι.
11) Εξέλιξη και ανάπτυξη υγιής προσωπικότητάς και χαρακτηριστικά.
12) Τα παιδιά να φεύγουν πάντα με γνώσεις και χαμόγελα !

Εγκαταστάσεις FAIR PLAY Κομοτηνή.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6987259186

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και κείμενο