Volley League: «Βόμβα» με διεθνή Αργεντινό ενεργοποιεί ο Εθνικός αλλάζοντας το ρόστερ του

 

Υποδοχέα για να αλλάξει τις ισορροπίες στην Volley League φέρνει στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός. Ο 29χρονος Αργεντινός Πάμπλο Αλμπέρτο Μπενγκολέα (1.96) με προϋπηρεσία σε Ισπανία (Ταραγόνα), Γαλλία (Ναρμπόν, Κάννες), Γερμανία (Μπερλίν), Πολωνία (Όλστιν) και για 8 χρόνια στην Αργεντίνικη Λίγκα φθάνει τις επόμενες μέρες στον Έβρο.

Αυτό αναφέρει ο Παντελής Λώλης στην ιστοσελίδα novasports, προσθέτοντας το πράσινο φως για να αποκτηθεί ο Μπενγκολέα το άναψε ο συμπατριώτης του στην Εθνική Αργεντινής και πρώην παίκτης του Εθνικού Πέπε Γκονζάλες. Ο Αργεντινός θα αντικαταστήσει τον Καναδό Ράλεϊ Φρίσεν ο οποίος δεν ικανοποίησε με την απόδοση του τον Σάκη Μουστακίδη.

Μάλιστα, ο προπονητής του Εθνικού φαίνεται ότι υιοθέτησε την ιστορική φράση του Ανδρέα Παπανδρέου «mea culpa», καθώς μετά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσει ότι έκανε λάθος ως προς την απόκτηση του καναδού ακραίου, που δεν απέδωσε αυτά που ο ίδιος ήλπιζε όταν εισηγήθηκε στην διοίκηση την απόκτησή του.

Έτσι, όπως είχε μεταφέρει από το πρωί και ο Κοσμάς Πανταζής στο SportsAddict, έδωσε εντολή να ξεκινήσουν αφενός οι διαπραγματεύσεις για να λυθεί άμεσα η μεταξύ τους συνεργασία, όσο πιο αναίμακτα γίνεται για την ομάδα, με τη μικρότερη ζημιά δηλαδή, αφετέρου να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του, που καταφθάνει εντός των ημερών στον Έβρο από την γειτονική Τουρκία, στο πρωτάθλημα της οποίας αγωνιζόταν.