Γ’ Εθνική: Ναυλώνει ακόμα και τρία λεωφορεία η διοίκηση της Καβάλας για δωρεάν μετάβαση στην Κομοτηνή

«Την Κυριακή όλη η Καβάλα στην Κομοτηνή». Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του στο ματς με τον Ορφέα. Σαν Διοικούσα αισθανόμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους φιλάθλους που παρά την ήττα στη Χρυσούπολη ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν και πάλι. Αν χρειαστούν στο ματς της Κομοτηνής με το Κόσμιο θα ναυλώσουμε και δυο και τρια λεωφορεία. Μακάρι να γεμίσουμε τα λεωφορεία, εμείς είμαστε εδώ. Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία», τόνισε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της διοικούσας του ΑΟΚ Σωτήρης Δεληκάρης.

Όπως διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της Πρωινής, ο κ. Δεληκάρης δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του δημοσιογραφικού ομίλου: «Θα τη βγάλουμε την ομάδα αλλά θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο στο πλευρό μας. Δε θέλουμε γκρίνιες, η ομάδα θα βγει κατηγορία. Είμαστε αποφασισμένοι φέτος και δεν θα λυπηθούμε τα λεφτά. Για τα εκτός έδρας πάντα θα έχουμε δωρεάν λεωφορεία για τους φιλάθλους. Φέτος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στην ομάδα. Προερχόμασταν από κακό αποτέλεσμα αλλά έδειξε ότι διψάει για την άνοδο. Εχει δίκαιο γιατί τόσα χρόνια η ομάδα παίζει στη Γ` Εθνική. Θα πάνε όλα καλά. Την Κυριακή όλη η Καβάλα στην Κομοτηνή».