LIVE λεπτό προς λεπτό η 5η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σαββατιάτικους αγώνες της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα δύο παιχνίδια του σαββατιάτικου προγράμματος της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.

Η ΑΕΚ Έβρου μετά την εκτός έδρας ήττα με 6-0 από την ΑΕ Διδυμοτείχου θέλει να επανέλθει στις νίκες και υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου που προέρχεται από το ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Ορφέας επιζητεί την δεύτερη νίκη στην έδρα του και φιλοξενεί στο Σοφικό την ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου που θέλει ένα νέο τρίποντο ώστε να κάνουν το 2/2 και ν’ ανεβούν στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τρία παιχνίδια την Κυριακή, όλα στον Βόρειο Έβρο (ΑΟ Νεοχωρίου-Ιπποκράτης, Ορέστης Ορεστιάδας – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, Άρδας Καστανεών – Ποντιακός). Ρεπό έχει η Θράκη Φερων.

Προγραμματισμένη έναρξη και στις δύο σημερινές αναμετρήσεις στις 15:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ώρα έναρξης 15:00)

ΑΕΚ Έβρου – Έβρος Σουφλίου 0-2 (36′ Δ. Τσομπανούδης “Τσιρίλο”, 90+3′ Παγωνίδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ορφέας Σοφικού – ΑΕ Διδυμοτείχου 2-1 (60′ Ζαχαρούδης, 75′ Σταματόπουλος – 90′ Παπούδης) ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ