Γ’ Εθνική: Καταγγέλλουν μπράβους και τραμπουκισμούς στην Καβάλα οι άνθρωποι του Ορφέα

 

Δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα από το ματς του ΑΟ Καβάλας με τον Ορφέα Ξάνθης στο «Ανθή Καραγιάννη», αφού οι άνθρωποι του Ορφέα κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν βίαιη συμπεριφορά στον πάγκο τους, κατά τη διάρκεια μάλιστα της αναμέτρησης.

Τις καταγγελίες έκανε στη συνέντευξη τύπου ο εκ των αρχηγών του Ορφέα Ξάνθης, Γιάννης Καραγκιόζης, τονίζοντας πως ο Ορφέας είχε να νιώσει τρομοκρατία στον πάγκο του, από την πρώτη χρονιά της ομάδας στη Γ’ Εθνική, όταν έπαιζαν μέσα στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα.

Μάλιστα σε επικοινωνία που είχε το ThrakiSportS με ανθρώπους του Ορφέα μετά την αναμέτρηση, μας ανέφεραν πως ένας συγκεκριμένος «μπράβος» κατά τη διάρκεια του αγώνα πλησίασε τον πάγκο του Ορφέα και τους είπε «καθίστε κάτω, γιατί θα σας γ@μ#σw», ενώ και στο ημίχρονο που θέλησαν να ζητήσουν από τη διαιτητική τριπλέτα διευκρινήσεις για το ποιοι παίκτες είχαν δεχθεί κάρτα δεν τα κατάφεραν, γιατί τραμπουκίστηκαν από τους ίδιους ανθρώπους.

Βέβαια μετά την καταγγελία του αρχηγού του Ορφέα, Γιάννη Καραγκιόζη στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, ο προπονητής του ΑΟ Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης, τόνισε πως αν και δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή του, απολογείται για την εν λόγω συμπεριφορά καθώς δεν είναι στην φιλοσοφία και νοοτροπία που θέλει να περνάει η ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καραγκιόζη στη συνέντευξη τύπου:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς που τρέφω απεριόριστο σεβασμό και στην Καβάλα για τη νίκη.  Ζητάει συγνώμη ο προπονητής μας απ` όλους σας. Του έτυχε κάτι έκτακτο και έπρεπε να φύγει.  Οσον αφορά το παιχνίδι, εμείς κάναμε ένα κακό ματς και η Καβάλα ένα καλό. Συνεχίζουμε. Τρομοκρατία σε παιχνίδι στον πάγκο μας έχουμε να νιώθουμε από το πρώτο χρόνο με την Καλαμαριά. Να έρχεται μπράβος στον πάγκο μας και να μας τρομοκρατεί.  Εμείς παίζαμε μέσα στον ΑΟΚ, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα. Δεν κάναμε καθυστερήσεις θα διαφωνήσω μαζί σας. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο και δεν χτυπήσαμε κανέναν. Γενικά δεν παίξαμε καλά. Κέρδισε ο καλύτερος».