ΕΠΣ Έβρου: Αιφνιδιαστικό διαζύγιο του Ορέστη Ορεστιάδας με τον Σάκη Ζησίδη

 

Μόλις τρεις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου φαίνεται ότι χωρίζουν οι δρόμοι του Ορέστη Ορεστιάδας με τον Σάκη Ζησίδη.

Ο Ζησίδης κλήθηκε το καλοκαίρι να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, όταν μετά από τις διοικητικές περιπέτειες του καλοκαιριού που δημιούργησαν κίνδυνο ακόμα και διάλυσης της ομάδας, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην στελέχωση του ρόστερ και ανησυχία ακόμα και για ενδεχόμενο να μην κατέβει ο Ορέστης στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση αιφνιδιάζει, καθώς έρχεται μετά από την επικράτηση του Ορέστη επί του Νεοχωρίου στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου. Κυρίως, από τον τρόπο που έχει γραφτεί, δείχνει ότι ενδεχομένως δεν πρόκειται για κοινή συναινέσει απόφαση, αφού δεν αναφέρεται πουθενά η λέξη «παραίτηση».

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο facebook του Ορέστη έχει ως εξής:
Το σωματείο του Ορέστη Ορεστιάδας ευχαριστεί θερμά την προσφορά του προπονητή Σάκη Ζησίδη και την συμμετοχή του στην εκκίνηση της νέας αθλητικής χρονιάς. Του ευχόμαστε καλή πορεία. Η διοίκηση του σωματείου θα προβεί σε σχετικές ενέργειες και ανακοινώσεις με μόνο άξονα το συμφέρον του συλλόγου.