ΕΠΣ Έβρου: Πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο αλλά χάνει δύο μήνες ο Δημήτρης Αλεξακίδης

 

Εξιτήριο πήρε από το Νοσοκομείο ο 17χρονος παίκτης της ΑΕ Διδυμοτείχου Δημήτρης Αλεξακίδης, που υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο την περασμένη Κυριακή.

Ο Αλεξακίδης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου στο γήπεδο Σουφλίου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι θα μπορεί να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε περίπου δύο μήνες, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Για δυο εβδομάδες θα χρειαστεί πλήρη ακινησία και ακολούθως τουλάχιστον ένα μήνα αποκατάσταση, μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

«Το μυαλό και η καρδιά μας είναι δίπλα στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Αλεξακιδη που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν εξάρθρωση ώμου», ανέφερε το βράδυ του αγώνα η ΑΕΔ σε υστερόγραφο της αναφοράς της για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Έβρος Σουφλίου και σε αυτήν αναφέρει: Το ΔΣ του Έβρου Σουφλίου θέλει να εκφράσει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Διδυμότειχου Αλεξακιδη Δημήτρη. Ευχή όλων μας να γυρίσει σύντομα στα γήπεδα ακόμα δυνατότερος.