Πήγαν με ποδήλατα από τα Άβδηρα στις Φέρες «ακολουθώντας τα χνάρια του ημίθεου Μιχαλεντζάκη»

Την καθιερωμένη ποδηλατάδα από τα Άβδηρα τις Ξάνθης στις Φέρες του Έβρου πραγματοποίησαν 20 ποδηλάτες του Πήγασου Ξάνθης την περασμένη Κυριακή. Μάλιστα, στον προορισμό τους περίμενες ο παραολυμπιονίκης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης.

Ο Πήγασος Ξάνθης εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Σε αυτήν αναφερεται:

«Το πρωινό της Κυριακής 14 του Οκτώβρη 2018 σημαδεύτηκε από τον ποδηλατικό απόπλου μας για την Βήρα Φερών.
Η αναχώρησή μας στις 7:40:00 χαρακτηρίστηκε από την έντονη αγωνιστική αύρα, τα χαμόγελα και τα πειράγματα των νεαρών ποδηλατών μας.
Πλόες λοιπόν ξανά και φέτος στο ποδηλατικό αρχιπέλαγος της Μάνας Γης Θράκης, συνδέοντας την Χώρα του Δημοκρίτου και των υπολοίπων στοχαστών με την Κοσμοσώτειρα Φερρών.
20 και πλέον αργοναύτες ποδηλάτες κόντρα απέναντι σε έναν μανιακό Θρακιά κατάφεραν σε 6 ώρες να εισέλθουν χαρούμενοι και ευτυχείς προσκυνητές στο λιμάνι του προορισμού.
Το μεγάλο μας συναπάντημα με τον «υιό του Θεού Ποσειδώνα και της Νύφης Θράκης» σύγχρονο ημίθεο της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Κολύμβησης Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη
καθώς και με τον Αξιόμαχο Διορατικό Ευπατρίδη Αντιδήμαρχο Φερρών Νικόλαο Γκότση, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού Ιερού Κτίσματος.
Ευδαίμονες απολαύσαμε την συνέχεια της νέας γενιάς ποδηλατών του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ανανεώνοντας την επόμενη σμίξη μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here