Volley League: Διπλασίασε τις φιλικές νίκες επί της ΑΕ Κομοτηνής ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης επικράτησε στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με 3-1 επί της ΑΕ Κομοτηνής, η οποία ωστόσο αγωνίστηκε χωρίς τους Βραζιλιάνους της.

Ο πασαδόρος της Παουλο Ρενάν Μπερτασσόνι είναι τραυματίας και έτσι αγωνίστηκε σε όλο το ματς ως βασικός ο Τάσος Δαλδαβερένης αλλά και ο κεντρικός της Ρενάν Ντος Σάντος έπεσε στο έδαφος κατά την προθέρμανση και μάλιστα, όπως έγραψε σε προηγούμενη ανάρτητη το ThrakiSportS, χρειάστηκε να έρθει το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κομοτηνής χωρίς να είναι γνωστή ακόμα η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στο πρώτο σετ το παιχνίδι είχε απόλυτη ισορροπία αλλά ο Εθνικός στα κρίσιμα σημεία αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος και επικράτησε με 23-25. Ωστόσο στο δεύτερο οι Αλεξανδρουπολίτες χαλάρωσαν, οι Κομοτηναίοι ήταν καταιγιστικοί και η ΑΕΚ ισοφάρισε κατακτώντας το με 25-13.

Το τρίτο σετ ήταν αμφίρροπο όπως το πρώτο και είχε την ίδια κατάληξη, με τον Εθνικο να είναι καλύτερος στις λεπτομέρειες και να επικρατεί με 23-25. Στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο Εθνικός ήταν πιο ψυχωμένος και με κεκτημένη ταχύτητα από το προηγούμενο, το κατέκτησε με 20-25.

Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή φιλική νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί της ΑΕ Κομοτηνής, αφού είχε επικρατήσει και πριν δύο εβδομάδες στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Ενδιαμέσως ωστόσο είχε νικήσει η ΑΕ Κομοτηνής στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, για το Λιγκ Καπ.

Τα σετ: 1-3 (23-25, 25-13, 23-25, 22-25)

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κρεούζης): Δαλακούρας Κ., Δαλακούρας Α., Νουράνγκουα, Χριστόφας, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης, Αρχοντούδης (λ) / Μπανιώτης (λ), Ανδρεάδης, Καβαραζής, Παπαγεωργίου, Παπαδάκος, Μπερτασόνι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Στρούγκαρ, Τουράνιανιν, Γκμίτροβιτς, Φρίσεν, Ριζόπουλος, Χατζόπουλος, Κοντοστάθης (λ) / Βλαχόπουλος, Χρηστουηλίας.