Βαλκανικό Παλαιμάχων: Σκόραρε ο Πάνος Τσολάκης στην Τουρκία αλλά ηττήθηκε η ΑΕ Κομοτηνής

Άλλο ένα αγωνιστικό ραντεβού στα γήπεδα είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, οι οποίοι την περασμένη Κυριακή ταξίδεψαν στο Λουλεμπουργκάζ της Τουρκίας στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του Τριεθνούς Βαλκανικού Πρωταθλήματος Παλαιμάχων.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής επισκέφτηκε την ακαδημία του Ουζουνκόπρου και τον πρόεδρο Βελή για μία αναμνηστική φωτογραφία μεταφέροντας με αυτό τον τρόπο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές την φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των δύο λαών, που άλλωστε είναι κι ένας από τους βασικούς σκοπούς και της ίδιας της διοργάνωσης.

Στον αγώνα, η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις με εντεκάδα ανάγκης και – σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε πλαστικό γήπεδο που δεν είναι συνηθισμένη – δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη μπροστά σε μία καλύτερη ομάδα που είχε και την τύχη με το μέρος της. Έτσι, φυσιολογικά, έχασε με σκορ 5-1.

Για την ΑΕΚ το γκολ πέτυχε ο Παναγιώτης Τσολάκης με κεφαλιά και θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα με λίγη προσοχή, όπως και ο Πετρίδης. Μετά τον αγώνα η ΑΕΚ επισκέφτηκε το καινούργιο εμπορικό κέντρο της περιοχής, όπου κι έγινε το τραπέζι από την ομάδα του Λουλεμπουργκάζ και τον διευθυντή του εμπορικού κέντρου.

Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνή αγωνίστηκε με τους: Παπάζογλου (προπονητής), Φυλτανίδης, Καζάκης, Χαλήτ, Πετρίδης, Τουρχάν, Μηλιατζόπουλους Γ., Οκτάη, Φουτσιτζίδης, Μηλιατζόπουλους Π., Μπόζης, Ματζίρης. Έπαιξαν και οι Καραμανιώλας, Ψημενίδης, Τσολάκης. Μετά το πέρας το ταξιδιού η ομάδα της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την άψογη – εντός κι εκτός γηπέδου – συμπεριφορά και φιλοξενία.