Γ’ Εθνική: Βαριά ήττα από τον Αετό Ορφανού παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Δεν τα κατάφερε και στον δεύυτερο αγώνα του στο πρωταθλημα της Γ’ εθνικής ο νεανικός αλλα άπειρος ΠΑΟΚ Κοσμίου που αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά γνώρισε βαριά ήττα από τον δυνατό Αετό Ορφανού με 1-4 και παρεμεινε χωρίς βαθμό.

Παρουσία περίπου 200 φιλάθλων στο πρώτο του παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ξεκίνησε καλά και μόλις στο 2′ με ωραίο απ’ ευθείας μακρινό φαουλ του Άγγελου Μαυράκη αιφνιδίασε τον Κυφωνίδη κανοντας το 1-0. Οι Καβαλιωτες απειλησαν με τον πρωην πάικτη του ΑΟΞ τον Φώτη Δουμάνη στο 19′ με απ’ ευθείας το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης και στο 30′ με τον ίδιο πάικτη, αλλά την τελευταία στιγμή κοπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων που έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 32΄ το Κοσμιο έφτασε κοντά στο 2-0 όταν ο Κυριακόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής εστειλε την μπαλα αουτ, με τον Αετό να παέι στα αποδυτηρια με άλλη ψυχολογία αφού τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε σέντρα του Σαββατιανού ο Ελεζι εστειλε την μπαλα στο δοκαρι και ο Γιάννης Παυλίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1 (φωτο).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα και οι αντίπαλοι περισσοτερο επιθετικά και μόλις στο 49΄εγινε το 1-2 οταν σε σουτ του Δουμανη και πάλι, απέκρουσε ο Δεληγιάννης η μπαλα πάλι εφτασε στον Γιάννη Παυλίδη που πλασαρε αλλα ο Ζαγγουλος εδιωξε πάνω στην γραμμή με το χέρι και να αποβάλλεται, με τον Δουμανη να σκοραρει δινοντας προβαδισμα στους Καβαλιώτες. Με δεκα παίκτες ο ΠΑΟΚ δεν αντεξε και στο 61΄ ο Δουμάνης αφύλακτος από τους αμυντικούς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα κανοντας το 1-3 με το τελικο 1-4 να διαμορφωνει με λεφαλια Νίκος Παυλίδης από σέντρα του Δουμάνη.

ΚΟΣΜΙΟ: Δεληγιάννης, Νάνος (78΄ Βούλγαρης), Τζατζανάς (60΄ Τριάντος), Πλασταράς, Ζαγγουλός, Λεβέντελλης, Μαυράκης, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος (89΄ Ταχτσόγλου), Στόϊνοβιτς (62΄ Φανιάδης).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Καπατζής, Κωνσταντινίδης, Ν. Παυλίδης, Ελεζί (66΄ Προβατίδης), Δαγγουλής (77΄ Δουσδαμπάνης), Δουμάνης, Σαββατιανός (55΄ Χατζηνικολής)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ