Γ’ Εθνική: Άξιζε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στον μαχητικό Αλέξανδρο Κιλκίς

 

Δεν κατάφερε να κανει το 2/2 ο Ορφέας Ξάνθης που αν και προηγήθηκε στο σκορ ισοφαρίστηκε στο δευτερο μέρος και έμεινε στο 1-1 με τον νεοφώτιστο Αλέξανδρο Κιλκίς στο γήπεδο του ΑΟΞ . 

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή απείλησε με σουτ του Πασχαλάκη στο 15′ ενω στο 29′ ο Φουρτζίου απειλησε την εστια του Ρούφου, με τον Ορφέα να ανοίγει το σκορ στο φιναλε του πρώτου μέρους με φαουλ του Χρήστου Πασχαλάκη. Οι Ξανθιωτες αν και έλεγχαν το ματς στο μεγαλυτερο μερος του β’ ημιχρόνου, εδωσαν το δικαιωμα στους Κιλκισιώτες να απειλησουν στο 67′ με τον Ρουφο να κρατα το μηδεν σε σουτ του Προβατίδη, με τον Τσολακίδη στο 70′ σε νεα αντεπίθεση να πλασαρει ωραια και να ισοφαρίζει σε 1-1 και να δινει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομαδα του. Ο Ορφέας προσπάθησε για την ισοφάριση και εχασε καλες ευκαιρίες στο 74 με τον Μακράκη από το ύψος της μικρής περιοχής που εστειλε ομως την μπαλα άουτ και στο 77′ όταν με όμορφη ενέργεια ο Τανζού απελεθυερώθηκε από τους αντιπάλους του αλλά ο εμπειρος Αθανασιου έδιωξε σε κόρνερ, με τους Κιλκισιωτες να ζητούν πεναλτι στο φινάλε και να μενουν στην ισοπαλια για 2ο σερί παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ορφεας δοκιμαζεται στο νεοφωτιστο Καλαμπάκι, ενώ ο Αλεξανδρος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Κοσμίου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χίντ Ιμέρ (65′ Γ. Καραγκιόζης), Τορομανίδης, Ξαντινίδης (83′ Β. Καραγκιόζης), Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, Πασχαλάκης (75′ Μπουνταγκίδης).

ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Κ. Παπαδόπουλος (46′ Σερταρίδης), Κοτσιάς, Τερζης, Σ. Παπαδόπουλος, Φούρτζιου (65′ Αηδονίδης), Τσολακίδης, Τζεβελέκης (60′ Αγαθαγγελίδης), Προβατίδης, Βασιλειάδης (90′ Τσανταλμπασίδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ