Πλήγμα για ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής! Έφυγε ο Ιάσωνας Θανόπουλος αλλά επιμένει… Θρακικά

 

Πλήγμα για τον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής συνιστά η απώλεια του μοναδικού του πανελληνιονίκη, καθώς στην εν εξελίξει μεταγραφική περίοδο αποφάσισε να αλλάξει σύλλογο ο πρωταθλητής Ελλάδας τις τελευταίες δύο σεζόν στη δισκοβολία Ιάσων Θανόπουλος.

Ο Θανόπουλος, γιος του ολυμπιονίκη του Λος Άντζελες στην πάλη, είχε έρθει στον ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής με την αφορμή της παρουσίας του στο ΤΕΦΑΑ της πόλης ως φοιτητής. Με τη φανέλα της κομοτηναίικης ομάδας κατέκτησε στην Πάτρα τα δυο χρυσά μετάλλια στην δισκοβολία, πέρυσι και φέτος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Θανόπουλος μπορεί να μετακομίζει σε σύλλογο της Αθήνας, αλλά επιμένει Θρακιώτικα. Ο νέος του σύλλογος είναι ο Κάλλιστος, που έχει την έδρα του στο ΟΑΚΑ και ως γνωστόν είναι ο σύλλογος που ίδρυσε ο ξανθιώτης παλαίμαχος σπρίντερ Άγγελος Παυλακάκης.

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστό ότι στον Κάλλιστο, που έχει μπει πολύ δυνατά στις μεταγραφές, μετακόμισε από την ΑΕΚ και η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου. Με την παρουσία πλέον και του Θανόπουλου δυναμώνει η ομάδα και στις ρίψεις, μετά τα άλματα αλλά και τα σπριντ, για τα οποία αποτελεί εγγύηση η παρουσία στο προπονητικό τιμ του Άγγελου Παυλακάκη.