Γ’ Εθνική: Τέλος ο Περσίδης από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου που συνεχίζει στην Ελπίδα Σαπών

 

Στην Ελπίδα Σαπών θα συνεχίσει την καριέρα του  ο Φλωρινιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ Κοσμίου Σταύρος Περσίδης.

Έτσι η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου αποκτά έναν ακόμα φιλόδοξο παίκτη δείχνοντας οτι θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια την νέα σεζόν. Ο 19χρονος φοιτητής ΤΕΦΑΑ έχει για την ηλικία του μεγάλη εμπειρία του αφού από μικρός έχει αγωνιστεί σε Φλώρινα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Κομοτηνή.

Ο αριστερός μπακ και στόπερ πλέον της Ελπίδας Σαπών ξεκίνησε  στο Μεσονησι Φλώρινας για να μεταγραφεί στην μεγάλη ομάδα του Νομου τον ΠΑΣ Φλώρινας και στις μικτές της ΕΠΣ Φλώρινας. Εκεί τον ανακάλυψαν οι σκαουτερ του Άρη και έτσι στα 15 του μετακομιζει πρωτη φορά για την Κ17 του Άρη Θεσσαλονίκης. Μετακομίζει και πάλι, στα Χανιά αυτή την φορά που αγωνίζεται αρχικά στην Κ17 του Πλατανιά και την επόμενη σεζόν στα Κ19 του Κισσαμικού, όπου αποχωρεί για σπουδές στην Κομοτηνή, αρχικά στην Δόξα Προσκυνητών και κατόπιν στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Κοσμίου με τον οποίο ξεκίνησε προετοιμασία και αγωνίστηκε σε φιλικά προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Ανακοινώνουμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σταύρο Περσίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία!