Super League: Με πρωταγωνιστή τον Κοτόπουλο τεσσάρα των εφήβων της Ξάνθης επί της Λάρισας

 

Πολυ καλή εμφανιση πραγματοποίησε η ομάδα εφήβων της Ξάνθης που επικρατησε με 4-2 της Λάρισας και επέστρεψε στα τρίποντα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη προηγηθηκε με την σέντρα αφού ο Νεκτάριος Κοτόπουλος άνοιξε το σκορ, με τους Θεσσαλούς να μειώνουν στο 16′ με τον Κερίμι. Ωστόσο και πάλι ο Κοτόπουλος στο 18′ σκοραρε αλλα τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Στο 32′ ο Τσιεγγελίδης με προβολή έκανε το 3-1 που ήταν απποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 67′ ο Ζοτάι έκανε το 3-2 με σουτ ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 71′ από το γκολ του Γκαρνέτα (φώτο xanthi sport).

ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Δήμος, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης, Μπαζοΐδης (60′ Χασάνογλου), Δημητριάδης (68′ Ιγνατιάδης), Γκαρνέτας (75′ Ασήμογλου), Τσιτσεκίδης (57′ Μολώνης), Κοτόπουλος (46′ Τσιπούρας)

ΛΑΡΙΣΑ: Νικολακούλης, Χατζής (46′ Σταύρος), Παρασχόπουλος, Κερίμι, Τέλιος, Γώγος (23′ Μαγιάκος), Αετόπουλος (73′ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Δρόσος (53′ Χουλιαρόπουλος), Κορτσάρι (83′ Ταμπόσης), Ζοτάι