Football League: Παρελθόν και επίσημα ο Κώστας Γκιντίδης από τον Απόλλωνα Λάρισας του Ριμπερί

 

Την απόκτηση του αδερφού του Φράνκ, Στήβεν Ριμπερί, ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, ωστοσο γνωστοποίησε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εβρίτη αμυντικό Κώστα Γκιντιδη.

Μάλιστα όπως αναφερει και το sportlarissa και είχε γραψει στις 18 Αυγούστου και το ThrakiSportS,  παρελθόν εδώ και καιρό αποτελεί από τους «κυανόλευκους» ο Κώστας Γκιντίδης, με τον 19χρονο αμυντικό να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Εξάλλου το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα είχε λήξει από τις 30/06.

Ο Γκιντίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της ΑΕ Διδυμοτείχου, ενώ το 2016 ακολούθησε ο Πανθρακικός στον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Μετά όμως την αποχώρηση της ομάδας από την Football League, ο Γκιντίδης, πήρε μεταγραφή για την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενοι για ένα εξάμηνο. Ακολούθησε η ΑΕ Διδυμοτείχου και η ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γκιντίδη και του εύχεται να είναι γερός και καλή συνέχεια σε όποια ομάδα και αν πάει.