ΕΠΣ Έβρου: Σάββατο, Κυριακή αλλά και Δευτέρα οι αγώνες των πρωταθλημάτων

 

Η έλλειψη ικανού αριθμού διαιτητών στην δύναμη της ΕΠΣ Έβρου σε συνδυασμό με την διεξαγωγή τριών νέων πρωταθλημάτων για τις υποδομές οδηγεί σε επέκταση των ημερών που θα διοργανώνονται οι αγώνες την προσεχή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Α’ Κατηγορία που μέχρι πέρυσι διεξαγόταν μόνο τις Κυριακές πλέον θα μοιράζεται και κάποια παιχνίδια θα γίνονται μεν την Κυριακή ως βασική μέρα διεξαγωγής αλλά κάποια θα πηγαίνουν και Σάββατο και κάποια ακόμα και… Δευτέρα.

Αντιστοίχως, στην Β’ Κατηγορία οι αγώνες θα συνεχίσουν να απλώνονται σε όλη την έκταση του Σαββατοκύριακου, απογευματινές αλλά και πρωινές ώρες, ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση δεν αποκλείεται κάποιες φορές να έχουμε ματς και τις Δευτέρες.

Την σχετική αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο ThrakiSportS. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν και το βράδυ της Κυριακής στην κλήρωση των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Με τον τρόπο αυτόν θα διευκολυνθεί μεν ο Εθνιός Αλεξανδρούπολης ώστε να μην διεξάγονται άλλα ματς στην πρωτεύουσα του Έβρου όταν παίζει εντός έδρας για την Γ’΄Εθνική, αλλά όπως διευκρινίστηκε βασικός λόγος που τη νέα σεζόν θα έχουμε αγώνες πρωταθλήματος και τις Δευτέρες είναι η έλλειψη διαιτητών.