Ξεκινά εβδομάδα κληρώσεων για ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Ξάνθης και Άρη Αβάτου

 

Ιδιαίτερα φουριόζος από αθλητικής πλευράς μας μπαίνει ο Σεπτέμβριος αφού μέσα σε μια εβδομάδα θα έχουμε ουσιαστικά όλες τις κρίσιμες κληρώσεις που θα καθορίσουν την ποδοσφαιρική σεζόν.

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 19:30 το απόγευμα και αφού θα έχει προηγηθεί η διεξαγωγή του Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Θράκη Φερών, θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Έβρου η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Μία ημέρα μετά, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η αντίστοιχη διαδικασία στην ΕΠΣ Θράκης. Οι κληρώσεις για την ΕΠΣ Ξάνθης έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου. Τέλος, μια ημέρα μετά, την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή στην Αθήνα.

Εκεί αφενός θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΟ που αναμένεται να καθορίσει επισήμως τους ομίλους στη Γ’ Εθνική, αφετέρου θα γίνει και η κλήρωση της Γ’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας όπου θα λάβει μέρος ο Άρης Αβάτου, μοναδικός εκπρόσωπος από την Θράκη μετά τους αποκλεισμούς Φερών και Κοσμίου την περασμένη Κυριακή.