Λαμπερή βάφτιση για τα δίδυμα του Γιώργου Σκουταρίδη

 

Τα ονόματα Μάριος και Παναγιώτης έλαβαν τα δίδυμα του Γιώργου Σκουταρίδη, διαχειριστή του Rodopi Sports και εμπνευστή της Lega TV που καλύπτει τηλεοπτικά τα αθλητικά δρώμενα στην Ροδόπη και όχι μόνο.

Μάλιστα, οι αυξημένες υποχρεώσεις που συνεπαγόταν το μυστήριο και οι μοναδικές οικογενειακές στιγμές ήταν η αιτία που ο Γιώργος Σκουταρίδης απουσίασε από το ματς κυπέλλου της Δόξας Προσκυνητών με τον ΑΟ Καρδίας που αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα επίσημου αγώνα στην σεζόν στη Ροδόπη.

Η φωνή του Rodopi Sports επέστρεψε στο διαδίκτυο και μόνο χαρά στους υγιώς σκεπτόμενους φέρνει η είδηση αυτή αφού αν υπάρχει ένα επίτευγμα στην δημοκρατία μας, αυτό είναι η πολυφωνία και είναι προφανές ότι κάθε φωνή που προβάλει τον αθλητισμό της Θράκης οφείλει να αγκαλιάζεται από τους ανθρώπους του.

Την φωτογραφία της οικογενειακής ευτυχίας, που οφείλει να βρίσκεται πάνω από οποιαδήποτε επαγγελματική, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο ευτυχής πατέρας. Και τα like όπως ήταν φυσιολογικό άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους διαδικτυακούς φίλους του Γιώργου και της Αναστασίας…