Γ’ Εθνική: Με το μυαλό στους γάμους Εφεντόπουλου και Μελισσόπουλου φιλική ισοπαλία στο Καλαμπάκι για τον Άρη Αβάτου

 

Σε φιλικό παιχνιδι που έγινε στο Καλαμπακι ο Άρης Αβατου αναδειχθηκε ισόπαλος 0-0 με την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Δράμας και αντίπαλο του στον 1ο ομιλο της Γ’ Εθνικής ΑΕ Καλαμπακιου.

Σύμφωνα με το athleticdrama από όπου και η φώτο οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο επιθετικά στο πρώτο τέταρτο έχοντας δύο καλές στιγμές με κασαπίδη στο 10′ με σουτ και κεφαλια του Σταικου στο 15′, με το Αβατο να απειλει στο 25′ σε σουτ του Σιχλιμοίρη, με το ημιχρονο να ολοκληρωνεται 0-0 με σουτ για την ΑΕΚ του Μαυροβασιλη μολις αουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι ομαδες ειχαν καποιες ευκαιριες οι γηπεδουχοι με σουτ των Παυλίδη στο 70′ και Μπόζη στο 78′ Μπόζη και Παυλίδη, ενω το Αβατο απειλησε με τον Λαζαρίδη στο 65′, τον Μελισσόπουλο στο 80′ και τον Γκέκα στο 86′.

Το παιχνίδι έγινε με το μυαλό στους γάμους του Δημητρη Εφεντόπουλου που γινεται αυτή την ώρα και του Μιχάλη Μελισσόπουλου την Κυριακή, ο οποίος μάλιστα και αγωνιστηκε ενα ημίχρονο.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Φ. Χατζηκυριάκου): Παγκάκης, Ντόβας, Σαββίδης, Βασιλειάδης, Παυλίδης, Στάικος, Λεονταρίδης, Κασαπίδης, Μαυροβασίλης, Θεοδοσιάδης, Κυσσίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παναγιώτου, Μίτρε, Κωνσταντινίδης, Χατζησαββίδης, Χριστοδουλάκης, Μποζής και Ζωγράφου

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Γ. Μαραντάς): Αμουτζάκης (46′ Κατσαρέας, 84′ Κογιο), Καλογιάννης (60′ Κούτρας), Μπουνταγκίδης (45′ Μ. Μελισσόπουλος), Μίλλερ (80′ Κριεζής), Κουτσούμπας (76′ Κιομουρτζής), Βαφειάδης, Σιχλιμοίρης (75′ Ν. Μελισσόπουλος), Ζήνωνος (70′ Δόντσος), Κοτόπουλος (60′ Γκέκας), Σαρηγιαννίδης, Λαζαρίδης (75′ Βασιλειάδης)