Αρχική Ποδόσφαιρο Video: Αποκαλυπτικός Μανώλης Σιώπης μιλά για όλα και για την καθυστερημένη μεταγραφή...

Video: Αποκαλυπτικός Μανώλης Σιώπης μιλά για όλα και για την καθυστερημένη μεταγραφή του στον Άρη

 

Με φόντο το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Μανώλης Σιώπης μίλησε στο ARIS FC TV για τη μεταγραφή του στον Άρη και τους λόγους που τον οδήγησαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως και για τους στόχους της σεζόν.

Για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη: «Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Υπήρξε καθυστέρηση δυο μηνών στην απόφαση μου και θα σας πω τι με έκανε να έρθω στον Άρη. Αρχικά, το  ότι έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας ότι πιστεύουν σε μένα και με διεκδίκησαν.  Επίσης, έπαιξε μεγάλο ρόλο ο μαγικός κόσμος του Άρη και θα ήθελα να τους δω να γεμίζουν τον γήπεδο την Κυριακή».

Για το αν είναι έτοιμος  να βοηθήσει τον Άρη: «Είμαι πανέτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Θα δουλέψω σκληρά και θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσω και τη ψυχή μου για την ομάδα».

Για τις φιλοδοξίες του με τον Άρη: «Δεν θα έλεγα ότι είναι ταπεινές. Κοιτάω ψηλά και το ίδιο ισχύει και για την ομάδα. Αυτό ήταν ακόμα ένα κίνητρο για να έρθω εδώ, να  πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα τον Άρη. Γιατί όχι να κατακτήσουμε και έναν τίτλο».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: «Να τα δίνω όλα μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με ότι μου ζητάει ο προπονητής. Να κάνουμε μια πολύ καλή αγωνιστική περίοδο και όλα θα πάνε καλά».

Για την υποδοχή του κόσμου: «Νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη. Η αγάπη του κόσμου μου δίνει ώθηση να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Αν μια ομάδα με πιστεύει, δίνω και την ψυχή μου. Θέλω πολύ να παίξω με την φανέλα του Άρη».

Για την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Για την ομάδα και για μένα, θα είναι ο δωδέκατος παίκτης ο κόσμος. Ο πρόεδρος έκανε και αυτός τα πάντα για να πάει ψηλά η ομάδα, γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τρέφεται από τίτλους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα του».

Για τις  πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη: «Η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλό προπονητή. Το μόνο που λείπει είναι η ομοιογένεια, γιατί είναι πολλοί νέοι παίκτες. Βήμα βήμα η ομάδα θα γίνεται και καλύτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη και θα βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να τον οδηγήσουμε εκεί που πρέπει».