Basket League: Σε σχολή της αρεσκείας του (και) ο Μάκης Σανδραμάνης

 

Στην Πορταριά του Πηλίου όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Προμηθέα Πάτρας για την νέα αγωνιστική σεζόν 2018-19 έμαθε τα ευχάριστα τις εισαγωγής του στην Σχολή Φυσιοθεραπείας ο διεθνης Εβρίτης γκαρντ Χρυσόστομος Σανδραμάνης.

Ο Σανδραμάνης  πέρασε Φυσιοθεραπαία στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στην Σίνδο, ωστόσο δεν θα χαρούν για πολύ οι ομάδες της Θεσσαλονίκης που θα τον ήθελαν στις ταξεις τους, ο Άρης αλλά και η πρωην ομάδα του ο ΠΑΟΚ που το άφησε ελεύθερο ρο τριετίας, αφού με τις διακρίσεις του ως διεθνής αθλητής θα πάρει μόρια και θα περασει τελικά στην Αθήνα ωσυε να είναι πιο κοντά στην Πάτρα και στις υποχρεώσεις του με τον Προμηθέα.

Ο 17χρονος Εβρίτης διεθνής σουτινγκ γκαρντ ύψους 1.96 που φέτος εκανε ντεμπούτο στην μεγαλη κατηγορία, ξεχώρισε από τα παιδικά κιόλας χρόνια του στην Αλεξανδρούπολη απ’ όπου κατάγεται και αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Εκεί διακρίθηκε αμέσως και σε ηλικία μόλις 14 ετών πήρε μάλιστα μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα Παίδων του Δικέφαλου του Βορρά ο Σανδραμάνης αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ και κατατάχθηκε στην τρίτη θέση στο Πανελλήνιο.

Όμως, ο Θρακιώτης δεν έμεινε περισσότερο από ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι του 2015  αποδέχθηκε της πρόταση του Προμηθέα κι έγινε κάτοικος Πάτρας και ενας από τους πιο εξελίξιμους Ευρωπαίους στην ηλικια του και μέλος της καλύτερης πεντάδας μαζί με τον Βαλάντη Κουρτίδη στο Πανελλήνιο Εφήβων με την ομάδα του.

Θυμίζουμε και ο μέχρι φέτος συμπάικτης του στον Προμηθέα (αφου θα συνεχίσει πλέον στο Λαύριο) Ξανθιώτης γκαρντ Δημήτρης Ερμείδης πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Σερρών (θυμηθείτε λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ)