Volley League: Δεν ανησυχούν στην ΑΕ Κομοτηνής για το «κόκκινο» της ΕΕΑ

 

Δεν εκφράζουν ανησυχίες στην ΑΕ Κομοτηνής μετά το κόκκινο φως που άναψε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στην ίδρυση του νέου ΤΑΑ.

Οπως διευκρίνιζαν στο ThrakiSportS κύκλοι της ομάδας, επρόκειτο για τυπικά θέματα καθαρά νομικής φύσεως που είναι ζήτημα δυο τριών υπογραφών για να λυθούν άμεσα.

Το γεγονός ότι η ΕΕΑ δεν όρισε συγκεκριμένη ημερομηνία επανεξέτασης της υπόθεσης αλλά αόριστη έχει να κάνει με την τακτική της να εξετάζει κατά προτεραιότητα άμεσα ζητήματα.

Η υπόθεση της σύστασης του ΤΑΑ έχει αρκετό χρόνο μπροστά της που μπορεί να γίνει ενώ έτσι κι αλλιώς οι αδειοδοτήσεις θα δοθούν παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, όπως έγινε και με την περίπτωση του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με κορυφαία στελέχη του συλλόγου πάντως, «δεν υπάρχει ανησυχία, τα όποια θέματα ανέκυψαν θα λυθούν άμεσα και υπάρχει άπλετος χρόνος για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες».

Διευκρίνιζαν τέλος ότι οι εκκρεμότητες αυτές σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με χρέη από την προηγούμενη παρουσία της ΑΕ Κομοτηνής στην Α1 Ανδρών στα τέλη της δεκαετίας του ’90, όπως κάποιοι έσπευσαν να διαρρεύσουν.