ΕΠΣ Έβρου: Καθορίστηκε συγκεκριμένη ταρίφα στις διαιτησίες των φιλικών

 

Ο καθορισμός συγκεκριμένης «ταρίφας» για κάθε διαιτησία σε φιλικά παιχνίδια κατά την διάρκεια της περιόδου προετοιμασίας των ομάδων ήταν η πρώτη ουσιαστικά απόφαση που έλαβε η νεοσύστατη Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου.

Όπως ανακοινώθηκε πριν ανακοινωθεί επίσημα η σύνθεση της νέας Επιτροπής, το κόστος για την διαιτησία θα ανέρχεται στα 30 ευρώ και τις τριπλέτες θα τις καθορίζει η Επιτροπή Διαιτησίας. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Έβρου (από τις 10 Αυγούστου) έχει ως εξής:

Η επιτροπή ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣ Έβρου λαμβάνοντας υπόψιν της, τις δύσκολες κοινωνικό – οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, ενημερώνει τους παράγοντες των ποδοσφαιρικων σωματείων της ΕΠΣ Έβρου, ότι για τον ορισμό διαιτητικής τριάδας στους φιλικούς αγώνες των ομάδων τους, το εξοδολογιο θα ανέρχεται στα 30 ευρώ.

Επισης ενημερώνει του Εβριτες διαιτητές ότι οποιοσδήποτε αγωνισθεί σε φιλικά παιχνίδια ΧΩΡΙΣ την ενημέρωση και έγκριση της ΕΔ θα επιβάλλεται απογορευση ορισμού στους αγώνες των κατηγοριών που ανήκει.

Φιλικά τα οποία θα διεξάγονται με διαιτητική τριπλέτα που θα ορίζει η ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ υποχρεωτικά θα υπάρχει γιατρός- νοσηλευτής κλπ σύμφωνα με αυτά που όριζε ο ΚΑΠ την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018

Για τον ορισμό διαιτητικής τριάδας, τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να απευθύνονται στους κ. κ. Στρατούδη Ιωάννη (6937417443) Ουζουνίδη Γεώργιο (6932382861) Κυριαζίδη Γεώργιο (6972028896) και για τον Βόρειο Έβρο στον κ. Κουλακτσίδη Ευστράτιο (6974877147).