Κύπελλο Ελλάδος: Οι διαιτητές στους αγώνες της Θράκης Φερών, της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και του Άρη Αβάτου

 

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι Διαιτητές, Βοηθοί και Παρατηρητές των αγώνων της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

Στο παιχνίδι της κυπελλούχου ΕΠΣ Έβρου Θράκης Φερών με τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών Απόλλων Παραλιμνίου, ορίστηκε ο Στέφανος Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Σταύρο Χρυσαίδη και Νίκο Σκούτα της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Μπάρας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής η φιναλίστ της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου όπου θα φιλοξενήσει τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Μακεδονίας ΑΟ Καρδίας, ορίστηκε ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Μανώλη Παστιάδη και Κώστα Οικονομίδη επίσης της ΕΠΣ Δράμας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Βέργος Χαλβατζής της ΕΠΣ Ξάνθης.

Τέλος στο παιχνίδι του Κυπελλούχου ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου που θα υποδεχθεί στην Ξάνθη τον φιναλίστ ΕΠΣ Πιερίας Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Ευθύμη Δημητριάδη και Θανάση Καραγιάννη της ίδιας Ένωσης. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Ανδρούτσος της ΕΠΣ Έβρου.

Όλους τους διαιτητές της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα τους δείτε με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here