Δεν εισέπραξε ποτέ τα 1.000 ευρώ η ΠΑΕ Ποντίων μόλις η ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε αρνητικά για άνοδο στην Κομοτηνή

 

Ποτέ δεν εισέπραξε η ΠΑΕ Ποντίων την επιχορήγηση των 1.000 ευρώ που είχε εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής για το φιλικό της ΑΕΚ με Μεικτή Ομάδα Ποντίων, το οποίο είχε προαναγγελθεί για τις 19 Μαΐου στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά δεν διεξήχθη ποτέ.

Τότε μάλιστα είχε εκφραστεί άγνοια για την πιθανότητα διεξαγωγής του φιλικού αυτού από στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η αναφορά στην συγκεκριμένη επιχορήγηση σε δημοσίευμα του ThrakiSportS για τη νέα επιχορήγηση ύψους 15.000 ευρώ που ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής για την διεξαγωγή του τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο που αρχικά είχε ειπωθεί ότι ζητήθηκε επειδή θα γινόταν με τέσσερις εθνικές ομάδες και τελικά έγινε με τρεις, είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της ΠΑΕ Ποντίων και του προέδρου της Μιχάλη Κακουλίδη.

Με επιστολή του στο ThrakiSportS ο κ. Κακουλίδης διευκρίνισε ότι η ΠΑΕ Ποντίων δεν εισέπραξε ποτέ το ποσό των 1.000 ευρώ που είχε εγκριθεί για το συγκεκριμένο φιλικό με την ΑΕΚ. Διευκρίνισε ότι αμέσως μόλις η ΠΑΕ Ποντίων έλαβε την απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία διευκρινιζόταν η αδυναμία της να έρθει στην Κομοτηνή την προαναφερθείσα ημερομηνία, έστειλε επιστολή στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κομοτηνής με την οποία ενημέρωνε για τη μη διεξαγωγή του φιλικού, ζητώντας την ακύρωση της συγκεκριμένης επιχορήγησης που δεν εισπράχτηκε ποτέ.

Μάλιστα, προς τεκμηρίωση ότι πράγματι υπήρχε αλληλογραφία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και μεγάλη πιθανότητα να διεξαχθεί το φιλικό με την πρωταθλήτρια Ελλάδας, όπως είχε αναφερθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ποντίων απέστειλε στο ThrakiSportS την απαντητική επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη, με την οποία διευκρινίζεται ότι έγινε προσπάθεια να έρθει έστω η ομάδα Κ20 αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο ο αγώνας να διεξαχθεί σε μελλοντική ημερομηνία δεδομένου ότι και η ΑΕΚ είναι προσφυγικό σωματείο.

Το ThrakiSportS δημοσιεύει την επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ, που αποδεικνύει ότι τελικά υπήρχε στο ανώτερο επίπεδο επαφή της ΠΑΕ Ποντίων με την διοίκηση της πρωταθλήτριας Ελλάδος για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού. Την επόμενη ημέρα από αυτήν την επιστολή, η ΠΑΕ Ποντίων ενημέρωσε τον Δήμο Κομοτηνής και δεν προχώρησε ποτέ στην εκταμίευση του εγκεκριμένου ποσού.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν έγινε κάτι αντίστοιχο ώστε να μειωθεί το ποσό της επιχορήγησης για το τουρνουά καλαθοσφαίρισης που ανέφερε το ThrakiSportS στο ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας, δεδομένου ότι όπως είχε ειπωθεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του τοπικού Τύπου στο Δημοτικό Συμβούλιο, το ποσό έφτασε σε αυτό το ύψος επειδή θα περιελάμβανε μια επιπλέον ομάδα (την Σερβία) σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, ωστόσο αυτή η ομάδα τελικά δεν ήρθε.