Γ’ Εθνική: Έξι αποχωρήσεις από το περσινό της ρόστερ ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης

 

Με ανακοίνωση που ανήρτησε στην σελίδα της στο facebook η ομάδα μπάσκετ της Ασπίδας Ξάνθης γνωστοποίησε την αποχώρηση 6 καλαθοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τους Γιώργο Απιδόπουλο, Σωκράτη Γκέλιο, Αλέξανδρο Κλωναρά, Βασίλη Τσιόγκα και Βασίλη Αμούτζια, αλλά και τον Δούκα Γρούδο που όπως έχει γράψει το ThrakiSportS αποχωρεί λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων για τα Γρεβενά. Μάλιστα για τον τελευταίο εξέδωσε  χωριστή ανακοίνωση.

Οι ανακοινώσεις της Ασπίδας αναφέρουν τα εξής:

Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της στους αθλητές Βασίλη Αμούτζια, Γιώργο Απιδόπουλο, Σωκράτη Γκέλιο, Αλέξανδρο Κλωναρά και Βασίλη Τσιόγκα για την προσφορά τους στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους, υγεία και πολλές προσωπικές και αθλητικές επιτυχίες

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας στον αθλητή της ομάδας μας ΓΡΟΥΔΟ ΔΟΥΚΑ για καλή θητεία και καλή αγωνιστική χρονιά στον Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ Γρεβενών, στον οποίο θα αγωνιστεί ως δανεικός για την περίοδο 2018-19 στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο Δούκας είναι μέλος της οικογένειάς μας, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και έφτασε μέχρι την αντρική ομάδα, την οποία και βοήθησε τα μέγιστα τα προηγούμενα χρόνια στη Γ΄και Β’ Εθνική Κατηγορία.
Δούκα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή θητεία, υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.