ΕΠΣ Έβρου: Στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τεχνικό διευθυντή τoν Αραμπατζή η Ένωση Οινόης

 

Συνεργασία με τον Γιώργο Αραμπατζή εξασφάλισε η Ένωση Οινόης Ορεστιάδας, που παράλληλα εντάχθηκε στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ όπως ανακοίνωσε η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνεργασία «στρατηγικής σημασίας» χαρακτηρίζεται αυτή που υπέγραψε το PAOK Academy με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ένωση Οινόης. Η ακαδημία του ΠΑΟΚ καλωσορίζει, λοιπόν, στο δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών PAOK Football Prints την ακαδημία της Ορεστιάδας, με στόχο την εδραίωση της παρουσίας της στον Έβρο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία,Περικλή Γακίδη, η προσπάθεια για την δημιουργία της ακαδημίας έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Αυτή τη στιγμή περίπου 40 παιδιά μαθαίνουν ποδόσφαιρο στην ακαδημία, ωστόσο σύντομα αναμένεται να φτάσουν τα 100. Τα παιδιά προπονούνται στο ιδιόκτητο γήπεδο της ανδρικής ομάδας, ενώ το χειμώνα υπάρχει η επιλογή του κλειστού γυμναστηρίου Νίκος Σαμαράς.

Η τεχνογνωσία του PAOK Academy, σε συνδυασμό με την εμπειρία του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας της Οινόης Γιώργου Αραμπατζή δίνουν τα εχέγγυα για μια συνεργασία με προοπτικές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here