ΕΠΣ Έβρου: Σε ένα μήνα οι γραπτές εξετάσεις για όλους τους διαιτητές και βοηθούς του νομού

 

Ανακοίνωση για τις υποχρεώσεις των διαιτητών και βοηθών διαιτητών – μελών της εξέδωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΈΒΡΟΥ ανακοινώνονται τα παρακάτω, αναφορικά με το ημερολογιακό πρόγραμμα τρέχουσας περιόδου 2018-2019 και τις υποχρεώσεις του εκάστου διαιτητή για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

1. Στις 6/9/2018 και ώρα 16:00 θα γίνουν οι προγραμματισμένες από τον κανονισμό διαιτησίας γραπτές εξετάσεις των μη αξιολογημένων ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ στο ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia.

2. Mε το πέρας των γραπτών εξετάσεων θα πραγματοποιηθούν με μέριμνα της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ στο Γήπεδο Φώτης Κοσμάς τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό διαιτησίας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ των διαιτητών που δεν συμμετείχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ. Δηλαδή θα συμμετέχουν μόνο οι μη αξιολογημένοι διαιτητές της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ.

3. Η ύλη των εξετάσεων απ΄ όπου θα προέρχονται οι ερωτήσεις των εξετάσεων θα προέρχεται μέσα από την ύλη που περιλαμβάνουν οι κανόνες παιχνιδιού 2018-19 και η οποία έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της Ε.Π.Ο ( https://www.epo.gr/News.aspx?a_id=48109&NewsType=21 )

4. Οι διαιτητές μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ θα πρέπει κατά την ημέρα των γραπτών εξετάσεων να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ α)Ποινικό μητρώο β) γνωμάτευση από ιδιώτη ιατρό ή ιατρό από δημόσιο νοσοκομείο ειδικότητας παθολόγου ή καρδιολόγου για την κατάσταση της υγείας τους. Από την ανωτέρω υποχρέωση ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ οι διαιτητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

5. Διαιτητής ( Μη αξιολογημένος) που δεν θα συμμετάσχει στις γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες της ΕΔ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ δεν θα έχει δικαίωμα αξιολόγησης και κατ΄ επέκταση ορισμού σε αγώνες αρμοδιότητάς μας

6. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προετοιμασία σας καθώς και την ενημέρωσή σας

7. Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στον κ Στρατούδη Ιωάννη

8. Στην παραπάνω, πρώτη συγκέντρωση, της ΕΔ/ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ η παρουσία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια της ΚΕΔ/ΕΠΟ ειναι υποχρεωτική.