Champions League: Ταξίδεψαν από τον Έβρο στην Ελβετία για να ζήσουν τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ

 

Ονειρική πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΠΑΟΚ που πέτυχε δεύτερη νίκη επί της Βασιλείας, αυτή τη φορά με το εμφατικό 3-0 μέσα στην Ελβετία και κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους.

Ο Βαρέλα με κοντινό πλασέ μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ,  ο Πρίγιοβιτς επίσης στο 6ο λεπτό του β’ ημιχρόνου με ψηλοκρεμαστό σουτ από πάσα του… Πασχαλάκη τελείωσε την υπόθεση πρόκριση γράφοντας το 2-0 και ο Ελ Καντουρί στο 60′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ξέφρενα τα πανηγύρια στην εξέδρα, όπου βρέθηκαν εκατοντάδες οπαδοί του δικεφάλου του βορρά (ανάμεσά τους και κάποιοι από την Αλεξανδρούπολης, αν κρίνουμε από τα πανό πουτ κρεμάστηκαν στο γήπεδο όπως και από την Χρυσούπολη), αλλά και από την υπόλοιπη αποστολή.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου, ιδιαίτερα εκδηλωτικός έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ στο γήπεδο έδωσε το παρών τόσο ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Ζήσης Βρύζας.

Την ερχόμενη Τρίτη 7 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ  υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας και θέλει καθαρή νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.