ΕΠΣ Έβρου: Οριστικά με τρεις κατηγορίες η διεξαγωγή του παιδικού πρωταθλήματος

 

Όχι μόνο το πρωτάθλημα Κ16 και Κ14 αλλά και πρωτάθλημα Κ12 θα διοργανωθεί τη νέα σεζόν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Σουφλί με παρόντες εκπροσώπους από όλες σχεδόν τις ακαδημίες του νομού, εκφράστηκε επιθυμία να υπάρξει και διοργάνωση Κ12 (κάτι που δεν ήταν σίγουρο εξ αρχής).

Επίσης οι περισσότεροι εκπρόσωποι ζήτησαν το παιδικό πρωτάθλημα να ξεκινήσει μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου, παράλληλα με το ανδρικό δηλαδή. Η διοίκηση της ΕΠΣ Έβρου κατέγραψε τις προτάσεις που έγιναν και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει αποφάσεις.

Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τους διαιτητές, καθώς είναι λίγοι ακόμα και για την διεξαγωγή του ανδρικού πρωταθλήματος, πόσω μάλλον αν προστεθούν στις υποχρεώσεις αυτές και το παιδικό. Το πιθανότερο πάντως οι αγώνες του παιδικού να έχουν μόνο διαιτητές, χωρίς βοηθούς – επόπτες.

Προς τα τέλη Αυγούστου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Παντελής Χατζημαρινάκης με δηλώσεις του στο tvthrakiοtis, θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων που διαθέτουν ακαδημίες, ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.