Ξεκινάνε οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Έβρου Σουφλίου

 

Η ακαδημία του Έβρου Σουφλίου ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων ποδοσφαίρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018 ξεκινούν οι εγγραφές των νεαρών μαθητών – αθλητών, που θα στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

Η ακαδημία μας διανύοντας τον 4ο συνεχόμενο χρόνο συνεργασίας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, παραμένει πιστή στον στόχο της ολοκληρωμένης αθλητικής εκπαίδευσης των νεαρών αθλητών μέσα από εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία, εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς συναγωνισμού.

Στόχος της νέας χρονιάς δεν είναι μόνο οι νεαροί αθλητές – μαθητές της ακαδημίας μας να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου αλλά να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν μια σωστή νοοτροπία και παράλληλα έναν ισχυρό, ώριμο και κοινωνικό χαρακτήρα.

Στην ακαδημίας μας μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από πέντε (5) ετών έως και δεκαπέντε (15) ετών, ενώ διδάσκουν αποκλειστικά προπονητές με δίπλωμα ποδοσφαίρου.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 18:00΄ έως τις 19:00΄ τα γραφεία της ακαδημίας μας, που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σουφλίου “Δημήτρης Μπακιρτζής”.

 width=