ΕΠΣ Θράκης: Το μοναδικό δελτίο που απέμεινε στην κυπελλούχο Δόξα Προσκυνητών μετά τις… 20 αποχωρήσεις

 

Xωρίς πάικτες έχει μείνει μέχρι στιγμής η κυπελλουχος ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών αφού έχουν αποχωρήσει όλοι οι ποδοσφαιριστές της και αυτή την στιγμή εχει μόλις … ένα δελτίο ποδοσφαιστή.

Στην ομάδα μέχρι στιγμής παραμένει ο Χριστόφορος Πατούλιας, ενώ έχουν αποχωρήσει πέρα του προπονητή Νίκου Μπαχαρίδη, 20 ποδοσφαιριστες. Πιο συγκεκριμένα οι Περτσάς και Τρίχας που σταματησαν τοποδόσφαιρο και οι Νικολίτσας, Πότσης, Φαρμάκης, Μόσχος, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, ΚελεσίδηςΚαραγιαννίδης, Χακάν Βελή, Δραγανίδης, Σιχλιμοίρης, Ζήνωνος, Βάσκος, Τσορτανίδης, Παγώνης, Κρεμμύδας, Γιαννακίδης και Γιολδασης.

Ο Πατουλιας  αυτή την στιγμή είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει απομείνει από την περσινή ομάδα. Αγωνίζεται ως δεξι μπακ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Μουζακιου και στον Απολλων Δήμητρα Τρικαλων.

Έτσι ο πιστός στρατιώτης και προπονητής της ομάδας Γιάννης Πουρλιάκας έχει να χτίσει από το μηδέν μια ομάδα που πρέπει θυμίζουμε ότι έχει δικαίωμα να αγωνιστει και στο Κύπελλο Ελλάδας ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης. Παντως σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν αφού και πέρυσι η ομάδα στην ουσία φτιάχτηκε  στα τέλη Αυγούστου με την προσθήκη αρκετών φοιτητών.