Στη Super League για ακόμη μια χρονιά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ισαακίου Σπύρος Αλεξιάδης

 

Άλλη μια μεγάλη μεταγραφή ήρθε να αποδείξει ότι οι ακαδημίες των ομάδων της Θράκης αποτελούν ανεξάντλητη πηγή νέων ποδοσφαιριστών που διοχετεύονται στα μεγάλα σαλόνια Α’ Εθνικής. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Σπύρο Αλεξιάδη που προέρχεται από την Ακαδημία ΠΑΟΚ Ισαακιου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά τη θητεία του την φετινή σεζόν στην ομάδα Κ17 της Κέρκυρας, η οποία υποβιβάστηκε, παραμένει στην Super League καθώς πήρε και επίσημα μεταγραφή για την ομάδα της Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Academy Iσαακίου: ‘Είμαστε περήφανοι που πετύχαμε τη νεα μεταγραφή του πρώην αθλητή της Ακαδημίας μας Αλεξιάδη Σπύρου, από την ΠΑΕ Κέρκυρας στην ΠΑΕ Λαμίας!!! Γιατί τα παιδιά που ανοίγουν τα φτερά τους και φεύγουν από τον ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ θα είναι πάντα παιδιά μας , πάντα θα είμαστε πίσω τους και θα τους βοηθάμε ώστε να ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω!!! Από αυτά θέλουμε μόνο , δουλειά , ήθος και προσήλωση στον στόχο τους !! Σπύρο τώρα είσαι ένα σκαλί πιο κοντά στον στόχο σου κι εμείς πάντα δίπλα σου…….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα σου ομάδα!!!!
ΈΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ……………………”

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΟΚ Academy Ισαακίου.